allyslife Elovee sen kendine böyle bakarken, eşin farklı bakamaz maalesef. Önce sen kendinle barış, kendini sev, güzel gör. Eşin de o değişimi fark eder🫠 böyle ticari ürünlerle olacağını sanmıyorum
Elovee allyslife malesef kendimi sevemiyorum sevecek vaktim de olmuyor. Bazen bırakın eşimle ilgilenmeyi tuvalete gıdecek vaktım olmuyor. Kişisel ihtiyaclarımı karşılayamıyorum…
krmnhmyra Merhaba ben kullandım . Yani koku çok güzel ben sevmiştim . Tabi eşimden bu konuyla ilgili bi yorum duymadım . Diğer kullandığım parfümü beğeniyordu . Kokuya ben hayranım ama yeniden almadım çünkü bir yağ ile olmuyor malesef 🫣
allyslife Elovee Allah kolaylık versin, bu şartlar altında sadece bir kokuyla eşinizin değişeceğini/ilgisinin artacağını sanmıyorum maalesef🥺
delalinannesi Elovee - hypnotic poison ( harika bir kış kokusu bence ) baccarat rouge 540 ( bu da kışın favorim,inanılmaz kalıcı koridor parfümü ) carolina herrera good girl ( daha çok yaz olmak üzere bazen kışın da seviyorum bunu ) narciso rodriguez for her ( yaz için uygun ) Burberry my burberry ( bu da yazlık ) Sıralama yapmadim ama hepsini severek kullanırım özellikle soğuk iklimde olduğum için en sevdiğim ilk ikiyi başa yazdım diğerlerini eşit seviyorum ❤️🌸
Elovee delalinannesi ya çok tatlısınız gerçektenn. Vakit ayırdıgınız için cok tesekkür ediyorum. Ss aldım yarın ilk işim hepsini denemek olcakkk.❤️❤️❤️❤️❤️
Elovee allyslife değişmesini istemiyorum beni cok sevdiğini biliyorum ama eski halimi hatırlamasını istiyorum sadece. Ben unuttum kendimi onunda unuttugunu düşünüyorum. Aslında kilomda yok 55 kiloyum ama vucudum değişti ne bileyim :( offf cok zor analık
temmuzonbir Elovee bi parfümle bağlı olacak ilgi gösterecek adamı çöp konteynırının yanında koyarım ben o parfüm şişesiyle birlikte, para tuzağı onlar Esra ezmeci niye aldatılmış o zaman eşi tarafından
who delalinannesi instada önerilen hiç bir şeyi almayınnnn zatennnn benim halihazırda aldığım bir şeyse bile reklamınınhörğnce almayı bırakıyorum. Esra ezmeci ne Allah aşkına tuzlu suyla adam bağlıyordu en son . Ben de parfümden hiç anlamam ama lancome idole çok severim eklemiş olayım hehehe