Meryemana surraa Lekelenme ise yerleşmedir ama normal kanama ise döllenme olmuş fakat rahime tutunamamış düşüyo demektir acile gitmende fayda var
surraa smyraoz bence adet olur gibi geçmez mi illa hastaneye gdiip bir şey yapmaları gerekir mi ki of bi korku geldi 😔
Meryemana surraa sağlıksız bi gebelikse bişey bahane olur sen sıkma canını kimyasal gebelikse de korkma ilaç bile içmeden adet olur gibi vücut onu atıyo sadece için rahat etsin diye doktor takibi yapabilirsin
surraa Meryemana of evde 3 yaşında oğlum var uyuyor kocamda uyuyor panikte yaptırmak istemiyorum hangş hastaneye gideceğimi bile bilmiyorum
alynaksee smyraoz 938 ile öğrendim hamile Olduğumu 4 haftalıktı. Yalnız 5. Haftada gittim kontrole keseyi alttan gördüler
surraa Meryemana yarın gitsem olur mu ki sağlık ocağı değilde kadın doğuma gitmem lazım di mi of ya tutunur dşye de umutlanmıştım
damlay6 surraa eğitim araştırma hastanesi yok mu gidebileceğin normal devletlerde kadın doğum uzmanı olmuyo bu saatte keşke gidebilsen en azından öğrenirdin
surraa damlay6 varda kocam götürmez bu saatte çocukta var uyuyor oğlum zaten düşüceğini söyledikleri için benimde umudum gitti 😔
gulsahyazici esma_acun karındanmı vajinal mı acaba. Benim 4793 çıktı yeın gidicem inşallah karından gözükür