selintasdelen Kızlae bugün tam 18+1 oldu hamileliğim. 3 gündür ayak bileklerim ve ayaklarım baya ödem olup şişiyor. Yani 2 saat kaynanamda koltukta oturdum ayaklarımı sarkıttım ayakkabım sıktı resmen 🥺 Nasıl baş ediyorsunuz bu durumla??
mucizemmm234 selintasdelen aynı durumdan muzdaripim 27 haftalık olduk ama hal ayaklarım şiş ☹️ tuzsuz yiyorum bol su içiyorum ama yine ayaklarım şiş
_mom24 Bedenine ve kilona göre değişir ama 18+1 sanki bir tık ödemlenmek için erken.Doktoruna danışıp tansiyon ve ddimer baktırabilirsin ödemden ziyade bakınca bacağın bariz şiş duruyor mu?
selintasdelen _mom24 Yok abartı şekilde bir şişlik değil bazen uzun yolda falan bacakları sarkıtınca bileklerimiz şişer ya öyle oluyor
sinemkala selintasdelen ah o zaman süper çünkü bende inanılmaz uyuşma ve inanılmaz şişlik vardı öyle sandım🥹 gerisi çook normal♥️
sesamos27 selintasdelen ben hamile kalmadan öncede ödem yapmaya yatkın biriydim regl öncesi bile 3kilo oynuyodu bende hamile kaldım ve kaldığım gibi aşırı ödem olmaya başlamıştı 2 hafta içerisinde 5 kilo aldım 5 kilo alacak kadar da yemiyorum yani 🫠 doktorum 8. Haftada coraspin yazdı kan dolaşımını hızlandırmak için. Ayaklarınızı yüksekte tutmaya çalışın otururken çok şişiyor benim.