ikiprensannesi___ Bebeğim 4 aylık kundaksiz uykuya asla dalamiyor gece gündüz kundak yapıyorum ne zaman bıraktınız aynı şekilde reflü yatağıni ne zaman bıraktınız ayrı ayrı post açmak istemedim ?
fikretbaciniz ikiprensannesi___ reflü yatağı üç çocuğa da kulanmadım bilmiyorum ikizlerim 8 aylık olcak hala kundaklıyorum
busu1 ikiprensannesi___ Benim kızım 3 ay 19 günlük kundaktan çıkarmaya çalışıyorum bende asla kundaksiz uyuyamayan bir bebek normalde gündüzleri yan yatırmaya başladım dönüşümlü kundaksiz. Yan yatınca kollarını kullanamıyor. Gece de sırt üstü tabi hep kundakliyordum 2 akşam tek kolu disarda biraktim yatırınca da çok uzun süre dalmasını bekledim ellerini tutarak suan mesela uykusunda kollarını vuruyor kundaksiz her an uyanabilir ama böyle böyle alıştırmaya çalışcam
ikiprensannesi___ arasmom0101 nasıl birakicaz bu kundak işini ya kundak yapmadım demin çıkardım tak 10 dk sonra başladı elini yüzünü sürmeye başladı ağlamaya reflüydü aldım altından kusar gibi oldu hepsini eski haline getirdim şimdi uyuyo
ikiprensannesi___ fikretbaciniz reflü yatağı kustugu için kullanıyorum reflüsü yok ilk doğduğunda kendi böyle sikardi kusmak için ağzından burnundan süt gelirdi Seninkiler nasıl duruyor kundağın içinde büyük ya dönmuyor mu hiç gece yatakta vs
arasmom0101 ikiprensannesi___ benmki de elini yüzüne sürüyor o yüzden mecbur devam edicem yoksa hayatta uyumaz reflüsü varsa bence yatağa da devam et benmki biraz küçük gelmeye başladı bakalım büyüğünü bulursam alıp onla devam edicem
fikretbaciniz ikiprensannesi___ dönüyorlar kundakla sadece kollar kundaklı aşkım öyle daha kaliteli yatıyorlar 1 yaşa kadar da kundaklarım galiba
_Ebrukaracan06_ Benim kızım ilk 1 ay yaptım kundagı sonra kendiliğinden bıraktı puan 21 aylık uyurken yerinde durmuyor bir bakıyom yerde yatıyor bir bakıyom kanepeye çıkmış orda uyuya kalmış 😂
ikiprensannesi___ _Ebrukaracan06_ bende büyük oğlumu hiç kundak yapmadım hiç böyle değildi uyurdu kundaksiz hemen ama bu yok elleri hep yüzünde
ikiprensannesi___ arasmom0101 reflüsü yok sürekli kusmuyor çok nadir kusuyor ilk zamanlar çok kusardi Hangi reflü yatağı varki sende biz e bebekten aldık hala onu kullanıyorum
fikretbaciniz ikiprensannesi___ valal çocuk nadıl rahat ediyorsa benimkiler eli açık sevmiyor yatmayı uyanıyorlar hemen
AuraMomB Kundağı bilemem doğduğundan beri hiç yapmadım ama reflüsü yoksa ilk 15 dakika emzirme yastığı üzerinde 45derece açı ile kalsın sonra altından alın.
ikiprensannesi___ fikretbaciniz benimkide öyle elleri açık olunca sürekli elleri ağzında yüzünde heleki gözünde asla uyumuyor asla