elifsuleyman01 Devlete 16 haftadan beri erkeğe benziyo dedi doktor ama 25 haftaya kadar değişebilir dedi özele gittim erkek dedi kesin dedi ama o kadar değişen cinsiyet postu görüyorum ki sizce değişme olur mu
_Mother_ elifsuleyman01 erkek gibi duruyor bana da 13 de kız dedi 16 da gittiğimde buna benziyordu pipi de olabilir kordonda olabilir dedi özele gitmedim detaylı ultrasonu özel klinikte yaptıracağım orda öğrenirim dedim gönlümüzce olsun inşallah
alynaksee elifsuleyman01 erkek olarak görüyorum ama hayırlısı olsun. Alışveriş için çok erken yine de 25. Haftaları bekleyin
elifsuleyman01 _Mother_ ay bende kız istiyorum ama işte yinede değişsin istemiyorum kıyafet falan almak istiyorum alamıyorum amin İnşallah 💕
elifsuleyman01 _Mother_ sizinde kızlarınız var galiba Rabbim acılarını göstermesin İnşallah erkektende tadarsınız 💖
hurremsultann_ Hep erkek dendiyse değişmez bana 14 de kız dendi yanılmam ben dedi doktor 18 haftalık oldum muayeneye gidiyim dedim erkek dediler hangisini inanacağıma şaşırdım