siisjsjs Sizce ilk çocuk ikinci çocuğa göre daha mı kilolu oluyor. Doğduklarında Kızım şuan 3 yaşında ilk doğduğunda 3.670 Gr doğdu şimdi oğluma hamileyim kilosu gayet iyi ama yakın çevremden gördüğüm kadarıyla İkinci doğan bebekleri zayıf oluyor 2.500 Gr civarlarında sizcede öylemi. En son 28 haftalık 1300 grmdı bebeğim şimdi 31 haftalık bilmiyorum sizce çok mu düşük yoksa iyimi
allyslife siisjsjs bence gayet iyi, 30.haftada 1500′dü bebeğim, 32+4′te 2025 gram. Hiç takılma bence bunlara. Çevremde ikinci bebeği daha zayıf olana denk gelmedim açıkcası
siisjsjs allyslife Sevindim şuan yani etrafımdan görerek sanki bu gözüme zayıf gelicek gibi. Hamilelik psikoloji gerçekten 🙂
allyslife siisjsjs bebeğinin haftasını ve kilosunu kimseye söyleme bence, ben söylemiyorum, gereksiz kıyas veya konuşma olmamış oluyor🤷🏻♀️ sen de kıyas yapma, başkasına sorma, dümdüz gebeliğin tadını çıkar🫠
allyslife siisjsjs estağfirullah🫠 sağlıkla vaktiyle gelsin yeter ki düşük kilodaki de büyüyor normal kilodaki de, sağlıkları yerinde olsun gerisini düşünmeye bile gerek yok🌸