hasrety_ 8 haftalık 4 günlük hamileyim İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz özel hastane, özel kliniğe olan Kadın doğum doktoru var mıdır? 🥹🤍
merve_tp hasrety_ ben salı günü liv hospital topkapıda doğum yaptım doktorum Semra Yüksel’di gayet memnun kaldım
mimozakahvecisi hasrety_ Özel duygu hastanesi Dr Oğuz gürel tavsiye ederim 25.haftadayım başından beri kendisine takipliyim muayene ücreti yeni 1900 oldu normal doğum 40bin nakitte sezeryan 50bin karta 10 bin fark oluyormuş geçen hafta öğrendim bende
gizemb0 hasrety_ Merhaba ben istanbul bağcılardaki özel güneşli erdem hastanesinde doğumumu gerçekleştirdim kadın doğum doktorum şirin ceylan hanımdı. Bi akrabamın önerisiyle gitmiştim çok memnun kalmıştım doğumumu da o gerçekleştirmişti işinde çok profesyonel ve cok soğuk kanlıdır kendisi. Ayrıca hastanedeki ebelerden hemşirelerden de çok memnun kaldın hepsi çok ilgili ve anlayışlılardı tavsiye ederim ☺️
arsbt hasrety_ bende 36 haftalık hamileyim sefaköy rumeli hastanesine gidiyorum 1800 Muayne ücreti ödüyorum 200 Nst ödüyorum 42.000 zorunlu sezeryan ödedik hasan hocaya gidiyorum ben gayet memnunum
hasrety_ merve_tp Teşekkür ederim🌸 peki muane ücreti ve hastane ücreti ne kadar ödeme yaptınız? Bütçem biraz kısıtlı ona göre ilerleyecem maalesef.
Zeysel76-05 gizemb0 geçenlerde yorumlarda denk gelmiştim. Üslubu çok sertmis sanırım. Ne kadar zorunlu sezaryen ücreti biliyor musunuz
gizemb0 Zeysel76-05 Yani üslubu sert demeyelim de net ve dobra bi kadın yaşı var baya. İlk muayene de bana da tuhaf gelmişti ama kendisini tanıdıkca sevdim açıkcası. Ben muayene sıramı beklerken haşır neşir şen şakrak olduğu çok hasta gördüm. Aslında iletişim kurdukça tanıyorsunuz. Benimde bir doktordan beklentim bilgisi anlatımı bebeğimle ve benimle olan ilgisiydi açıkcası. Ben paket almıştım muayeneler normal doğum ve zorunlu sezeryan olarak. Geçen yıl aldığımda sgklı hastaya 60k idi tabi bu sene fiyatlar güncellenmiştir
gizemb0 hasrety_ Ben geçen yıl doğum paketi almıştım 3 ay önce de doğum yaptım ben aldığımda 60k idi. Sadece doğum ise sanırım 30k gibi bir ücretti
Zeysel76-05 gizemb0 ben birkaç gün önce sordum doğum paketleri 76 bindi sanırım. Ama sadece doğum fiyatını telefonda söylemiyorlar. Hastaneye gelin diyorlar
gizemb0 Zeysel76-05 Ben geçen sene sanki normal doğum 25 sezeryan 30 diye hatırlıyorum o civarlardaydı şimdi olsa olsa 40 45 olmuştur herhalde