aylinaydo Kızlar merhaba. Bilkent şehir hastanesinde detaylı ultrasona giren var mı ? Süreç nasıl ilerliyor? Kaç dakika bakılıyor sonrasında doktorumuza gidiyormuyuz acaba bilgilendirebilir misiniz rica etsem
happyela aylinaydo Ben girdim. 5 dk baktılar 🤦♀️ Ben sanıyorum ki yarım saat falan bakılacak. Ama radyolojiydi benimki sizinki perinatoloji ise belki değişir süre. Zaten detaylı baktıktan sonra hiç bir bilgi vermiyorlar sonucu doktora gösterebilirsiniz diyorlar. Sonuç sırası alıp doktora gidiyorsunuz.
Cngul aylinaydo gata mükemmel bakıyor yarım saat sürdü 1.5 ay önce den randevu almak lazım perinatolojiler bakıyor çok güzel bilgi veriyorlst
aylinaydo happyela alla halla yok benim perinatoloji diil peki sonucunuz nasıl çıktı ? Ultrason kağıdı falan verdiler mi
yamans Daha yeni yaptırdım 5 dk falan sürdü hiç bişey anlatmadılar zaten stresle gidiyorsunuz böyle davranılınca daha çok gerildim sessizliğinden Allah’a şükür bir sıkıntımız yok ama en azından renkli olarak çocuğumu görmek isterdim …