Admsarzu Kızlar çatlamam 21 de oldu son ilişki 20 Ağustos ilk adet günü 4 Ağustos 31 yada Eylül 1 inde erken test yapacağım çok sabırsızlanıyorum olursa 2. Olacak günler geçmiyor başka test günü bekleyen var mı ?
aselinannesi1223 Admsarzu Bende bekliyorum bat 1 eylül yumurtlama dan sonra kesilen akıntım bugün başladı tekrar şeffafımsı beyazımsı hafif kasık agrım var psikolojik mi bilmiyorum ya erken gibi 🥲
zeyzey1704 Admsarzu bende çatlatma iğnesini 12 Agustosta oldum Çarşamba günü 14. Gün yarın test yapmak istiyorum ama erken olur mu acaba
sinemsecen 1 dış gebelik ve bir düşüklü gebelik yaşadım dış gebelikte ameliyat oldum tek tüpüm var şuan 6 ay geçti bu ay sonucu bekliyorum adet tarihim 28 ağustosa denk geliyor test negatif ilişki 10 gün oldu test negatif çıktı bugün bir umut bekliyorum
blgmrd Admsarzu herşey günü gününe bu kadar mı aynı olur 😂 aynı durumdayız bebeğim ama zaman geçmek bilmiyor
zeyzey1704 Admsarzu kan verdim şimdi ama yarın öğleden sonra çıkacakmış test yapmak istemiyorum yarın ogrenıcem hayırlısıyla