Öncelikle tüm hamiş bacılarım rabbim bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah
11 nisan 2026
41+0 Sancım yok açılmam yok ama vakit geçiyor devlet hastanesinde en son 41. Haftaya kadar bekliyoruz dedi doktorum kakasını yeme ihtimaline karşı veya kordon dolanması ihtimaline karşı tarih verdi suni sancı ile doğumu başlatıcaz dedi neyse o sırada bir adet eltim var beni aşırı derecede korkuttu olmadık şeyler anlattı hamile arkadaşlarım okuyup etkilenmemesi için anlamim en iyisi çok korktum normal doğumdan istemiyordu neyse günüm geldi sabah erkenden hastaneye gittik eşim ve kız kardeşim işlemler yapıldı doğumhaneye alındım tek başıma ama korkudan tirtir titriyordum eltimin anlattıkları hep aklımda gitmiyor bebeğimde iri bebekti 4 kiloydu ben güçsüz biriyim acı eşiğim düşük dualar ediyorum ağlıyorum 8 de girdim 12 ye kadar ne sancı ne açılma korkudan stresten odaklanamıyorum ebeler odayı karan yaptılar seessizlik falan yok olmuyor yürüyüş yapıyorum tık yok devlet hastanesinde asla sezaryene almıyorlar kendi isteğin ile ben bi ara söyledim ebeye o zman kalk özele git biz isteğe bağlı sezaryene almıyoruz dedi ya açılmama bakarlarken bile içim gidiyordu neden bilmiyorum neyse bi tane daha ebe vardı çok tatlıydı benle ilgilendi senin yaşında kızım var dedi sen istemeyerek mi evlendin falan konuştuk biraz doktor geldi baktı bişey demeden çıktı o iyi olan ebe konuştu dışarda doktor 1 gebe sezaryen biri normal doğum dedi ben hiç üzerime alınmadım meğerse ebe konuşmuş doktorla hem bizim işimiz hem onun işi zorlaşır çok stesli bebekte strese giriyor demiş sonra bana sezaryen dedi ben öyle bi rahatladım ki çok dua ettim ben asla normal doğum yapamazdım zaten öylelikle sezaryen için ameliyathaneye girdim sırtımı sıvazladı Allah yardımcın olsun dedi kolay kolay kabul etmezlerdi dedi zor ikna ettim dedi veee o buz gibi ameliyathaneye girdim herşey çok güzeldi taaa ki odaya girip ağrılarım başlayana kadar🤣 işte böyleydi o dedikleri iğnede söyledikleri kadar acıtmıyor ben ki acı eşiğim çok düşüktür normal ince bi sızı oluyor bu kadardı benim hikayem şimdi bebeğim 4 aylık