zeynepsudekaradeniz 18 haftalık gebeyim bebeğimin hareketleri daha hissetmedim siz ne zaman hissettiniz normal mı hissetmemem
hilalibrahimm zeynepsudekaradeniz ben 6 aylığım hissediyorum 4 aylıkken hissetmeye başladım şimdi daha çok ikinci gebeliğim bu arada .
sesevgi1 zeynepsudekaradeniz bende 20+4 haftalığım henüz hiç hissetmedim plesenta önde olduğu ve ilk gebelik olduğu için normalmiş 22 haftadan sonra hissedebilirmişim sabırsızlıkla bekliyorum
nisanur_klc zeynepsudekaradeniz eğer iri yapiliysaniz ilk gebelik ise anlamamaniz normal bende iri yapılı olduğum için 20 haftada hissettim hareketlerini doktorum öyle dedi çünkü aslında hareket ediyor biz hissetmiyoruz
zeynepsudekaradeniz hilalibrahimm benim ilk gebeliğim o yüzden mi acaba birde doktor göbeğin aşağıda dedi
hilalibrahimm zeynepsudekaradeniz göbek aşağıda olunca ne oluyormus anlamadım bebeğiniz kızmı kız çocuklarının gerçekten hamileliği anlaşılmıyor benim ilk gebelgimde kızım hiç atmazdi tekme bu bilmiyom topçular gibi smsmsksk😀🙂😑
zeynepsudekaradeniz hilalibrahimm cinsiyeti erkek ama göbeğin aşağıda dedi acaba aşağıda olduğu için mi hissetmedim dedim
hilalibrahimm zeynepsudekaradeniz bilmiyorum ben ilk kez böyle duydum vallahi göbek aşağıda hissedersin canım olsun herkesin ki aynı olcak değil 💞💞
hilalibrahimm sesevgi1 kız çocuğu bilmiyorum ama bende cidden öyleydi hep uyurdu doğuma kadar hiç öyle aman aman bir tekmesini farketmedim 😑🙂
nisanur_klc zeynepsudekaradeniz o zaman doktorunuza Danış doktor bana öyle dedi İlk gebelikte ilk gebeliklerde bazen geç hareket ediyorlar
blnmyld zeynepsudekaradeniz Normal canım ilk gebelikse 20 22 ye kadar hissetmeyenler var ben ilk 16. Haftada hissetmiştim 20 22 de yoğunlaştı 30 a geldim gümbür gümbür 😀