aleynaabdullah kızlar 37+3 haftalık hamileyim son zamanlarda yoğun beyaz ve kıvamlı akıntım oluyor doğumun habercisi midir
esruli aleynaabdullah 30 haftalığım benim de yoğun kremsi beyaz akıntı oluyor ama ben vajinal veya idrar yolu enfeksiyonu kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü bazen kötü koku da yapıyor malesef
ARYa143 aleynaabdullah olabilir tatlım, hatta nişan bile olabilir o, herkeste kırmızı gelmiyomuş sanırım Başka belirtin var mı
ARYa143 esruli kuzum sen onu druna söyle kötü kokusu enfeksiyon belirtisi ve varsa tedavi ol ilerlemesin 🌸
ARYa143 esruli iki dr derken iki drla mı takiplisin Başka şikayetin var mı, idrar yaparken yanma vs belki o yüzden vermemişlerdir dicem de yine de garip geldi bana 😏
aysblz Akıntınız hergün olmuyor mu bu yoğun dediğinizin farkı ne hamileliğin başından beri enfeksiyon yokken bile günde 3 kez çamaşır değiştiriyorum çünkü
aleynaabdullah aysblz 4-5 i bile buluyor dediğiniz gibi hamilelik boyunca akıntım fazlaydı ama son bir haftadır adet olurmuş gibi akıntım oluyor
aysblz aleynaabdullah bende bi an akıntı sadece bende oluyor zannettim ama son zamanlarda akıntı artışı normal diyorlar idrar yolu enfeksiyonu vardı o zaman artmıştı bende
ARYa143 aleynaabdullah olabilir tabiki haftan uygun neden olmasın, sen takip et hazır ol ki, başlayınca sakin karşıla🌸