ftmaozn siisjsjs bi ay sonra rahatlarım diye düşünüyorum inşallah son aylarda benimde iştahım artıyoo 💕
vanilyalibuse siisjsjs benim kızım oluyor, elhamdülillah hematom dışında (şu anda Allah’a sonsuz şükürler olsun bitti gibi görünüyor) hiçbir sorun yaşamadım, benim de kolay geçiyor 💖
siisjsjs vanilyalibuse Rabbim kızınızı sağ salim sizlere bağışlasın Belkide 2. Gebelik olduğu için adapte olduğum için kolay geçiyor 😊
vanilyalibuse siisjsjs Allah razı olsuun aminn inşaallah 🥹🤍 Rabbim tüm bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alıp sağlıkla sıhhatle büyütmemizi nasip etsin 🫂🌸💗 evet olabilir, eltimin de ilk gebeliği zordu, şimdi ikinciye hamile gayet rahat geçiyor
allyslife siisjsjs bebeğim erkek, ilk gebeliğim, 30.haftaya kadar kustum ve 10 kilo verdim gebelikte😂 daha yeni bu ay toplam 2,5 kilo aldım söyleyecek başka bir sözüm yok😂😂 sağlıkla kolaylıkla kavuşmayı bekliyorum🫠
dalyaluna35 Bu tamamen kisiden kisiye gore degisir hormonlarin vücuda verdigi tepkiyle alakali her gebelik bir olmadığı gibi ayni bedende de farkli gebelikler ayni olmayabilir 2 kız bebege hamileydim ikisinde de belirti olarak cok rahat gecirdim tabi ki belirtilerim oldu ama beni hic zorlamadı 32 haftalik hamileyim gören nasil hamilesin diyor nazar değecek diye korkuyorum :)
siisjsjs dalyaluna35 31 haftalık hamileyim daha küçük belki ilerki haftalarda eminim benimde ağrım olacak 🙂
yenidenanne18 siisjsjs benim de bir kızım var şu an oğluma hamileyim gerçekten ilke göre inanılmaz rahat bir hamilelik geçiriyorum. kızımda doğuma kadar kustum ve hiçbir ilaç işe yaramadı. şu an yine mide bulantısı oldu ama ilaçla durdu. ağrı sızı vs yaşamıyorum şükürler olsun bir de kızımda 14. haftaya kadar çok şiddetli kanamalarım oldu bu gebeliğimde çok şükür olmadı inşallah sonuna kadar çok güzel süreç yaşarız💖💖🤗🤗
siisjsjs yenidenanne18 Benimde aynı şekil şimdi böyle bir konuşma başlattım eminim ağrılarım başlıcak 😂🙂
dalyaluna35 siisjsjs pozitif düşünün temennimiz olmamasi yönünde, sağlıkla kucaginiza alin insallah 🌸
Mom_26 siisjsjs bende aynı düşüncedeyim ilkim kız çok çok zor gebelik geçirmiştim oglumda cok rahattı sadece asiri bi sinirim vardı
siisjsjs Mom_26 Bende aynıyım ne kadar kızımda ağrılı bir süreç olasada duygusal geçti oğlumda ise agresif sinirli 🙂
Havvali siisjsjs Alskası yok size öyle denk gelmiş 😂 İlk oğlumda kusma, ishal, tansiyon düşüklüğü oldu. hamileliğim de erkek kusma, kasık ağrısı, batması, halsizlik ve yorgunluk var. Cinsiyetle hiç alakası yok foruma girince bunu daha net anladım