uzuncab minikprensesimece benimde 2. Haftasında bu şekildeydi. Önemli bir durummuş acile gittik tahlilleri yapıldı serum takıldı sıvı kaybı olabilir diye. Enfeksiyon riskşne bakıldı o zaman bu şekilde kusuyormuş. Birde karın ultrasonu çekildi. Bizimkinde asırı gaz varmış basınç yaptığı için kusmuş o şekilde
fikretbaciniz minikprensesimece çok yiyorsa fazla midesine baskı oldu mu çocuklar kısıyor veya reflü olabilir
orhismommmmmm minikprensesimece benimde 15. Gün başladı ½ hafta kustu sanırım çok emiyordu sonradan düzeliyor hemen sakın yatırma geceleri fln gazını çıkar 15/20 dk dik beklet
__cansu_ minikprensesimece emzırınce yarım saate yakın sarsmadan dik tutun :) reflüdür kesin tabı doktora sorun yınede bı deneyın bakalm faydası olucakmı
orhismommmmmm minikprensesimece aynı bütün bebekler ay midesi boşaldıgı için emmek istiyor benimki koltuğa yatağa heryere kustu
AuraMomB Tekrar olmaması ve reflüye dönmemesi için emzirdikten sonra dik tutun. Mutlaka üst gazını çıkartın tekrardan olursa doktor değerlendirmeli
Perim2 minikprensesimece yeğenim öyleydi fışkırır gibi kusaedı ama iştahliıydı ememk isterdi gelişimi iyiydi bebek reflüsü çıktı ve kendiliğinden geçiyormuş
annebebeka minikprensesimece benimkide o şekilde kusuyordu midesini boşaltıyordu resmen çok korkuyordum, birkaç gün sonra 2 aylık olucak geçen hafta doktorumuza reflüden şüphelendiğimi söyledim reflü yatagı önerdi bende aldım çok şükür artık kusmuyor🤲