zuzu_59 hurremsultann_ bizim devlet hastanesinde veriyorlar bence hastaneden hastaneye göre değişiyor. Ben daha cinsiyet öğrenemedim. Sizin için hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin inşallah🙏
hurremsultann_ zuzu_59 🙏 amin özelden sonra devlette şok geçirdim tam tersini beklerken ne yalan söyliyim hangisine inanacağımı bilemedim
hurremsultann_ minik_kralice forum a girince yukarda soldaki üç noktaya tıklayın sonra resim yükle var oraya basıp onayları verip kopyalayıp buraya yapıştırın bakalım bi sizinkine benziyor mu benöki
zuzu_59 hurremsultann_ en son öğrendiğiniz çıkması daha yüksek ihtimal bence. Çünkü küçük olduğu için tam gelişmemiş olabileceğinden çıkan sonuç yanlış daha doğrusu erken sonuç olabiliyor
aysel_001 Selam kızlar 12+6 hsftalık hamileyim usm fotosunu gpndermek istiyorum buraya tahmin için ama gönderemiyorum
zuzu_59 aysel_001 neden göndermiyorsunuz fotoğraf yüklemeyi mi bilmiyorsunuz yoksa başka bir şey mi var
hurremsultann_ minik_kralice bu kızımın ultrason görüntüsü burdan bi karşılaştırın sizde aklınızda şüphe kalmasın
hurremsultann_ minik_kralice resim hemen silindi ama doktor rahim gördüyse kesin konuşmuştur bilemedim
minik_kralice @hurremsultann_ Ne diyelim rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
aysee1234 hurremsultann_ 4oglum var ultrason fotografinda cikinti gibi göremedim ben, kiz gibi… ama doktor farkli acilardan bakip pipi var dediyse bence dogrudur