ZeynepSEner Merhaba kızlar 🤰🏻💕 daha önce de yazmıştım hamile elbisesi arıyorum madonna yaka şifon elbise diye önerdiğiniz sayfalar (kamaci butik, mac butik, moda ay) hepsiyle görüştüm hiç biri güven veren ilgili sayfalar değil aranızda internetten hamile elbisesi alan yok mu ? Az bi zamanım kaldı yardım ediinn 😂🤰🏻👶🏻💙
lalenur ZeynepSEner antalyadress ve modalabio sayfalari var ben oradan birinden almayi dusunuyorm guzel modelleri var
ZeynepSEner cnmbbk baktık ama renk çeşidi yok hamile bölümümüz var yazmışlar orda da aradığım model yok ben mi bulamadım acaba
Ozderr ZeynepSEner google hızlı resim yaz resmi yükle diyor yükledikten sonra linkler çıkıyor onlardan birini buraya kopyala canım
Salmanc Minnakfasulyem bende sanırım alacağım ordan başka çare yok gibi sadece beden değişimi varmış ilgililermi beden değiştiniz mi yoksa aldığınız beden direk oldu mu size
ZeynepSEner Fatmafatmaa Kamaci butik bence dolandırıcı ben görüştüm hatta tartıştım osayfayla güvenemedim dikkat edin derim
ZeynepSEner Ozderr kamaci butiğin dolandırıcı olduğunu düşünüyorum mesajları silmeseydim atardım çok ilgisiz saçma bi butik yine de teşekkür ederim ☺️🙏🏻
ZeynepSEner Salmanc siparişi verme aşamasında vazgeçtim belki de gelecek aynısı gibi ama dikkatli olun derim hiç güven vermedi