tugcecanr Merhabalar sezaryen doğum sonrası tüplerini bağlatanlar var mı, nasıl oluyor, sonrasında bununla ilgili bir sorun yaşadınız mı?
gurbette_bir_anne tugcecanr Bildiğim kadarıyla 35 yaş üstü kuralı var ve isteyince tekrar açamıyorsun Üstte kalsın ⬆️
babyou tugcecanr yasal bir yaş sınırı yok canım ama 30 öncesi her doktor vazgeçirmek için elinden geleni yapıyor ben 25 yaşındayım 2. Çocuğumun doğumunda eşimde bende imza attık tüplerin bağlanması için ama ameliyathanede doktorum çok ısrarcı oldu yaşın küçük dünya hali ne olacağı belli olmaz yapmayalım falan diye o anın içinde tamam dedim artık bağlanmadı ama her hangi yasal bir kuralı yok sadece eşinde sende imza atmalısın
fikretbaciniz tugcecanr arkadaşım 25 yaşında ve bağladılar hastaneye göre değişiyor çok memnun ayrı bi zorluğu yok
Ayglvlkn tugcecanr eşinize teklif edin belki o bğlatır erkeklerin daha sonra açtırma şansı warmış araştırdığım kadarıyla.benimde 2 doğum 2 kürtajım war 3. Gebeliğim 36 yaşındayım artık bu tarz şeyler yaptırmak istemedim için eşimle böylw bi karar aldık o yaptırcak.3. Gebelik sürpriz oldu zaten psikolojimde iyi değil bide o stresi yaşatmak istemiyorum kendime.
tugcecanr gurbette_bir_anne hadi ya doğumda 32 olacağım şuan 6 haftalığım ama acaba bağlatsam bağlarlar mı diye düşünmüştüm ama işte sonrasında hormonal olarak vs benim açımdan bir sıkıntısı oluyor mu ne kadar sağlıklı ondan da hiç emin değilim
Somys gurbette_bir_anne isteğe göre yapılıyor devlete gidiyorum düşükler ile birlikte 6. Gebeliğim yaşayan iki var bu üçüncü bebeğim olucak nasipse bağlatmak istiyorum yaş 29.dr herkes yapmaya bilir ama ben senin ve eşinin rızası varsa bir kağıt imzalatip yaparim dedi normal doğum benimki ayrıca 40in çıkınca gel dedi iki delik deliyor karından kapali ameliyat ile yapıyormuş bende düşünüyor istiyorum bakalım
Fatmanur_0416 gurbette_bir_anne bende duydum bende 2.çocukta düşündüm bağlatmayı burda gördüm yaş sınırını
gurbette_bir_anne tugcecanr Yani bilmiyorum doktorunuzla görüşün isterseniz o size mantıklı açıklama yapar
nrrgzem babyou devlettemi yaptın ben üçüncü çocuğumda istedim 27 yaşındayım diye yasal değil dediler yapmadılar ve korunurken hamile kaldım bunda kesin bağlatmak istiyorum ama şuan 29 um
indica Bende bağlatma için sezeryan düşünüyorum doktorumla konuşucam, sezeryan olmayıp sonradan bağlatmak istesek zorlu bir süreç mi nasıl oluyor
Somys indica sezeryana gerek yok şimdi kapalı ameliyat ile yapiyorlar sabah giriyor aynı gün de çıkıyorsun benimde bir arkadaşım yaptirdi bende düşünüyorum yaptırmayı benimkilerde normal doğumdu
yeliz1923 Somys anestezi uyguluyolar mı acaba hissediyor muyuz bende bağlatmak istiyorum 3. Doğumum olacak yaş 27
babyou nrrgzem hem özel hem devlet takipliydim devletteki doktorumda yasal bir sınır olmadığını söyledi yapabileceğini söyledi ama özelden devam etme kararı aldım o da yapmadı işte
Somys nrrgzem bende 29 üçüncü çocuk ve yeter artık 🤣 üçte düşük geçmişim var daha istemiyoruz bizde devlete gittim hepsine de Dr eşin ve senin onayın ile yaparım her Dr yapmaz dedi ama ben yaparım dedi ikisi de normaldi nasipse üçüncü de normal olucak bende sezeryan olsam hani bağlanirdi o ara dedim Dr gerek yok dedi karından iki delik ile kapalı ameliyat yapıyoruz dedi genel anestezi veriyorlar sabah oluyorsun akşama taburcusun
tugcecanr Ayglvlkn ya ben zaten sezaryene gireceğim için dedim girmişken bağlatayım işte ama tabi sonrasında da hormonal bir sorunla falan karşılaşmak istemiyorum
nrrgzem Somys `` geçen kontrole gittiğimde sitem ettim doktorlara kesinlikle olmuyo dediler 3 çocuğumda şuan korundugum halde 4 ye hamileyim yaşın genç bagliyamiyoruz dediler yine