kalbimdekiminik dalyaluna35 kaç haftalıksın canım bizim de 4 eylülde randevumuz iyiyiz çok şükür canım
Spor saziment bendede ilk doktorlar ne deseydi çok tedirginim çok korkuyordum bana bı kez doktor bebek karnı zayıf diyordu ama hepsi yalandı perinatolog yok öyle bişey dedi
Spor saziment yani cnm Allah varsa gerisi kolay herseyinle Allah bırak sen doktorda herşeyde yalan valah sadece rabim valalh benim bebeğim karnına baktığımda yok öyle bişey sende üzme kendini cnm🥰🩷🌸
saziment 1melekannesi3858 gündüz çok az hatta yok bile gece yatağa uzandığımda uyuyana kadar tekme atıyor
1melekannesi3858 saziment allahalla aynı benimki gib i gündüz de ediyo ama çok az akşam daha bı hareketli dediğin gibi
1melekannesi3858 saziment düşük kilosu canım geriden geliyo en son 32+3 de 30+0 ile uyumluydu 1561 kiloydu
1melekannesi3858 saziment yok bişey bizimknin sadece su azligi var onun harici kan akımı doopleri herşeyi güzel elhamdülillah
superstar_00 saziment 2.500 ve üzeri bebekler doğduklarında küveze girmiyor amniyon sıvısı ayrımı yapmak için eczanede testler satiliyormus kullanabilirsiniz.