fatoss_ Selam kızlar ben 25 haftalık olacağım Salı günü denize gideceğiz sizler gittiniz mi bu haftalarda
saziment fatoss_ tam 25.haftada gittik denize her gün 4-5 saat denize girdim 1 hafta boyunca hiçbir sıkıntı yaşamadım ama kafama hep şapka taktım denizdeyken, mayomda uzun kolluydu güneş yanığı olmamaya özen gösterdim bol su tükettim
allyslife fatoss_ 32+3′te bu cuma sabahı gittim en son😂 riskli gebeliğin yoksa, sorun yok canım. Direkt güneş altında kalma, sabah saatlerini özellikle tercih et, güneş kremini ihmal etme, bol bol su iç, ıslak kalma mümkünde mayon hızlı kuruyanlardan olsun
saziment fatoss_ bacım yine de doktoruna danış özellikle herhangi bir riskin varsa hamileliğinde doktorunla hareket et ben şimdi iyi ki erken gitmişim tatile diyorum çünkü 35 haftalık oldum ve 2-3 haftadır ciddi anlamda bebeğimin suyu azalmaya başladı bir ton sıkıntı çıktı yine de çok şükür halimize ama doğuma yakın tatile denize gitme bence son ayda her şey doğumu tetikleyebilir bir şey olmasa bile artık çabuk yoruluyor insan ağırlaşıyor 🌸
fatoss_ saziment yok askm öyle bir sorun sıkıntım maşallah çok güzel ilerliyoruz ulaşabileceğim doktorda yık ki devlet hastanesi numara vermiyor ama yarın sağlık ocağındaki ebeye danışarak hareket ederim bende senin adına da üzüldüm umarım vaktinde sağlıkla gelir bebeğin ❤️💐
fatoss_ papatyaseverrrrr ay iyi bari çok şükür aman olmasın yaa sağ Salim gelsinler tek tedbir ıslak kalmamak bence
fatoss_ seyda_diablanco yaaaa çok geçmiş olsun ıslak mı kaldınız yoksa çıkınca hemen üzerini değiştin mi
Babyy_Mom fatoss_ Enfeksiyon riskine karşı ne olur ne olmaz, sonrasında pişman olmaya gerek yok diyerek bu sene denize gitmemeyi tercih ettim ben.
fatoss_ Babyy_Mom çocuğum çok istiyordu gönlü olsun diye götürecektik bu yaz bir kere bari gitsin diye ama yarın sağlık ocağındaki ebeye bir danışacağım gitme derse giderim girmem
babyou fatoss_ bende gittim ama yüzerken dikkatli ol sırt üstü yüz çoğunlukla ben bacaklarımı arkaya atınca ara ara sancı giriyordu
muuzoo Riskli bir durumunuz yoksa hiç bir doktor gitme demez ben yazlık bir yerde yaşıyorum doktorum gidip plajda otursana serin serin diyor 15 senedir burda doktor demek ki bir bildiği var. Sadece ıslak mayoyla çok oturma dikkatet yani yaşadığım yerde herkes doğurana kadar deniz kıyısında
merveedal fatoss_ ben 26 haftalık hamileyim tatildeyim şuan günde 2 saat deniz içindeyiz rısklı bı gebeliğin yoksa sorun olmaz canım hatta tuzlu su iyi geliyor bedenimize