BKZ berill__ gratiste vardı green therapy organik boya açık alanda yarım saat diye söyledi doktorum ben de balkonda yarım saat tutarak boyadım maske taktım
ARYa143 sum_doa o zaman yeni annesin, kafayı yiyecek raddeye gelmemişsin😂😂😂 Ben de herkese güvenemem elbette şaka bi yana, şu an babssı bakıyo mesela evde, aynı şehirde olsam anneme bırakırdım 🥰
sum_doa berill__ iki kızımda da erkek hissetmiştim hislerim kuvvetli değil ne biçin anneyim diye ağlamıştım çok değişik varlıklarız sağlıkla gelsin hepsi 😍🥹
sum_doa ARYa143 27 aylık oldu kızım ilk zamanlar öyleydi 18. Ayda ben bi kriz kafa sıyırması geçirdim verdim kreşe git dedim yeter yoksa ben bakırköye gidecem 😂😂😂 benim annem kaynanam hepsi yakınımda ama onlara minnet edeceğime kafayı yerim daha iyi 😂
ARYa143 sum_doa ahahahhaa e tabi kimin nası bakacağını bilince en içine sineni yapıyosun😂😂 Annem benim gibi bakar, hatta bazen daha iyi diyebilirim o yüzden anneme rahat bırakırım 🥰
sum_doa ARYa143 bakmasına bakar benimki de sonra vay efendim biz olmasaydık büyütemezdin diye başa kakarlar uğraşamam kimsenin çenesiyle bazı anneler de böyledir işte napalım kocam sağ olsun 😂
ARYa143 sum_doa ahahaha biz de o durumu söyleyen kocam olabilir gibi ama yapacak bi’şey yok serklajlıyım konuşsa da mecbur bakacak valla babamın evinden getirmedim😂😂
ARYa143 sum_doa inşallah canım😊pişman olursan çocuk yaptığına değil zaten ona güvendiğine olursun tabi o ayrı…
dalyaluna35 Doktorunuzun onayıyla dogumdan once de boyayabilirsiniz. Boya yaptırdığınızda açık alan olmasına özen gösterin