allyslife aysnrx eşim termosumdaki soğuk suyumdan 1 yudum aldı diye ağladım, hayatımızın en saçma anıydı, ikimiz de şoka girmiştik sonra da eşimden 1 yudum suyu sakındım diye ağladım😂😂
sadece_mom aysnrx öyle valla ilkokuldaki kan kusturmustu kadındı birde 😏😏 ama geçen seneki sınıf öğretmeni erkekti ama çok iyi adamdı bizde bu sene mecbur taşındık eşimin işinden dolayi
mrvcndlkrn aysnrx Eşimle aynı tabaktan karpuz yiyorduk ve bi diliminde gözüm kalmıştı tam ben alacakken eşim alıp yemişti ve buna ağlamıştım😂
BKZ aysnrx eşim elbisen biraz dar ve kısa değil mi eğilince şortun göründü dediği için beni sevmiyor diye ağlamıştım
aysnrx BKZ Bence düşünceli ve centilmence davranmış eşin tutumunu beğendim hödük değil ama bizim hormonlar tavan 😂😂
loewebaby aysnrx kendi yaptığım yemekten midem bulanıyordu, bir gün annem pilav yapıp vermişti, bir kaşık yiyip ağlamıştım
hunilii aysnrx kuraklık ve su tasarrufuyla ilgili bir reklam vardı ne zaman tvde denk gelse ağlardım😂😂
fikretbaciniz aysnrx ben hiçbir sebep olmadan ağladım kocam deli demesin diye annemleri özeldim dedim😀😀
happyomer aysnrx İlk gebelikte gebe olduğumu bilmiyordum eşim ağzın kokuyor demişti hüngür hüngür ağlayıp küsmüştüm anlam verememişti ne eşim ne ben meğer hamileymişim De de kahvaltıda bana ikinci çayı koymadı diye ağladım kendine kalkıp koydu beni düşünmedi diye😂😂😂😂🫣