kalimero39 Kızlar yeminle saçlarım yüzünden psikolojim bozuldu. O kadar çok çıktı ki diplerim, bir de bakır renk kullanıyorum, hiç olmuyor yani. 7+4’teyim, benimle aynı haftalarda olup organik boya ile boyayan oldu mu acaba?
ROjin34 kalimero39 18.Haftamda normal saç boyası ile boyadım evde kendim çünkü saç diplerim gelince kendimi rahatsiz hissediyordum ama normalde bekletme süresi 40iken ben 25dk beklettim saçımda boyayı gözümü yaktığı için
parla94 kalimero39 3 aydan önce önerilmiyor. Bakırı boyatacaksanız kuaförde paketli bi şekilde boyatmayı doktorunuza sorabilirsiniz
princesmom_ kalimero39 Bence doktoruna sor ne olursa olsun bebeğin söz konusu riske gelmez kimi doktorlar izin veriyor benim doktorum 3 aydan önce izin vermedi
ROjin34 kalimero39 Evet rahatladım canım bebeğin gelişiminde filan bir sorun yoksa suyu filan da az değilse bir zararı olmuyor boyanın
Bjkkl kalimero39 her renk var diye biliyorum ama bakıra dikkat etmemiştim yine de bak istersen ben öyle yapıyorum ama benimki kahve
kalimero39 ROjin34 Yok Allah’a şükür her şeyi tam. Ben de öyle biliyorum, saç derisi emilimin en az olduğu yer hatta. Yorumunuz içime su serpti, çok teşekkür ediyorum ♥️
parla94 kalimero39 12. Haftadan sonra organik boya önerdi doktorum. Normal boya hiç önerilmiyor. İlk 3 ay Orhan gelişimi için çok önemli olduğundan böyle