Merhabalar, buraya bunları yazabilecek miyim acaba bir gün diye hep düşünüyordum. Elhamdülillah oğlum kucağımda yazıyorum. 39+4 te evi temizlediğim esnada suyum geldi. Bekledim biraz neyin nesi diye 2 defa daha gelince eşimle hastaneye gittik. 4 cm açıklığım vardı yatışım yapıldı. Sancım hiç yoktu arada yalancı kasılma olur ya öyleydi sancım. Sonra sancı odasına alındım 4 defa nst çekildi ve 4 ünde de azıcık sancım olsa bebeğimin kalp atışları düşüyordu kilolu bebekti suyu da azalınca stres oldu vs. Durumları konuşuldu. Doktor risk almayalım dedi. Henüz sancın bu kadarken bile çok düşüyor daha yolunda başındayız dedi. Belki başka bi doktor olsa normal doğuracaktım bilmiyorum ama sezeryana alındım. Yarım uyusturuldu epidural sezeryan oldum. İğne sinek ısırığı gibiydi bu arada. 5 dakika sonra oğlumu duydum ve gördüm. O anı tarif etmek imkansız. Sonra odaya çıktım uyuşukluk geçince ağrım başladı. Evet ilk kalkış zordu ama her güzel seyin zorluğu olur ya öyle düşünüyorsun o an. Gazım çıkana kadar ağrılarım oldu ağrı kesiciler işe yarıyor ama sürekli o ağrıyı çekmiyorsun. Karna bastırma olayı 2 defa oldu. Evet yine acıyor ama inanın korkacak kadar bi şey yok 10 saniye yani. Yürüdükçe ve gaz çıkınca her şey normale döndü elhamdülillah. Hala daha sırtımda boynumda ağrılar oluyor yada yatar kalkarken karnımın içi acıyor ama hareketli olmaya çalışıyorum. Daha 5 gün oldu. Çok şükür oğluma kavuştum. Sağlıklıyız elhamdülillah darısı bekleyen isteyen herkesin istediği doğum şekliyle olsun insallah ❤️