banabelliolmaazzzz Kızlar oğlum 2 aylık ama henüz göz muayenesi için doktor hiçbir şey demedi bize ne zaman göz muayenesi yapılıyor? (Görme testi sanırım)
dilaradoyan banabelliolmaazzzz _mom24 yapılıyor görme ve işitme testi rutinde aslında. Bizde 2. Ayda yapılmıştı diye hatırlıyorum
Gzde_defne banabelliolmaazzzz bize doktor 3.ayda yaptırın dedi gittik. Doktor muayene etti 9.ayda bir daha gelin dedi.
Semilk05 banabelliolmaazzzz doğum yaptığım gün 1 ay sonra yaptırım demişti doktor 40 günlük dü yaptırdım 6 aylıkken bidsha gel dedi doktor
_mom24 Özellikle yapılmaz canım miadsa prematüre değilse.Prematüre ise haftasına göre değişiyor takip etme,tepki verme vs değerlendirmesi açısından diyorsan her kontrolde ona bakılmalı zaten
_mom24 dilaradoyan rop prematüre ise mutlaka yapılır haftaya göre planlanır ama miadsa 1-2-3.ay her kontrolde rutin bakmalı zaten kayma var mı,ikinci aydan sonra takip ediyor mu,duyarlı mı ışığa diye🌸
dilaradoyan _mom24 kontrol esnasında bakılan değil sanırım emin olamadım. Ayrıca göze damlatılan bir damla var bebeğin göz bebekleri büyüyor sonra böyle demir parçaları gibi şeylerle gözü açıp bakıyorlar
beautiful_ banabelliolmaazzzz bir doktorumuz 40.günde dedi bir doktorumuz 3.ayda dedi biz de 40.günde kalça usg için gidince onada gideriz