fatma5426 Prodoctor marka test yaptım. Belli belirsiz bi çizgi çıktı. Sonra kurum amı acaba diye su damlattım sonra o çizgi belirgin pembe çizgi oldu. Ama adetime tahmini daha 8 9 gün var başına gelen oldu mu
allyslife fatma5426 erken yumurtladıysan bir ihtimal olabilir tabii, ben de prodoctor silik çizgi ile öğrenmiştim gebeliğimi🫠 sabah ilk idrarla testi tekrar, yine varsa gebelik vardır, kan vererek netleştirebilirsin
Masal777 fatma5426 aşıkim su keşke damlatmasayidin bi kere bende ayine yaptım boş boşuna pembe çizgi çıktı testi yıkadım resmen
sadece_mom fatma5426 bu marka asla pozitif çıkarmaz yalanxi en memmnun olduğum markalardandir hayırlı olsun canım tebrik ederim bende 9 gün önce öğrendim awoxla
fatma5426 Masal777 yok, sadece çizginin olduğu, yere parmağımla sadece bir damla damlattım su öyle suyun altına falan tutmadım
fatma5426 Masal777 anca yarın yapabilirim. Teşekkür ederşm canım gebelik düşünmüyorum ben. Bi belirti yok sadece koku hassasiyeti var o kadar ağrım sızım yok
Masal777 fatma5426 anladım canım bede ağrılar korkutuyor ya regl olacakmış gibi ağrım oluyor devamlı doktor daha çok artarsa gel dedi ama korkuyorum gün içinde şiddetli ağıri da oluyor bitrlu anlamadım 9 haftalık oldum
fatma5426 allyslife yumurtlama takip etmedim. Gebelik düşünmediğim için. 13 14 ve 20 ağustosta birliktelik oldu bat da tahminim 31 ağustos
allyslife fatma5426 13′te gebelik oluştuysa çıkabilir ama hormon dalgalanması da olabilir. Sabah ilk idrarla tekrar test yapmak bir fikir verebilir, sonra duruma göre kan verirsin🫠
fatma5426 sadece_mom belli belirsiz bi çizgi vardı. Su damlatınca daha belirgin, oldu bi acaba da kaldım