morleylak16 esmaesms ben resmen nefese doymuyordum derin nefes alıp hiç ciğerlerim dolmuyormuş gibiydi 🤦🏽♀️
morleylak16 esmaesms valla yarın planlı sezaryen olcam inşallah yarından sonra iyi olurum 😂😂 seni korkutmak istemem istemem ama ileriki haftalar artıyo 🤦🏽♀️
fatmanur18 Gece sırtımın ortasında uyandıran bir ağrım var nefes alıp verirken artıyor 12 haftadayım bu normal mi çok kötü bir ağrı
esmaesms fatmanur18 norml ben göğüs sıkışması tıkanma nefes darlığı var ya morarıyorum bazen düşün Artk
esmaesms morleylak16 ya yarın Sezeryan olacaksın ayyy ben kaldım ya kız ne olur bana dua et vallahi Okdr ihtycm var ki
morleylak16 esmaesms etmez olur muyum hiç. Allahım bebeklerimizi sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin. Su gibi doğumun olur inşallah
esmaesms umran11ayazgmailcom suan nasılsın vallahi bende öyle benim ilk aydan beri var aldım nefes yetmiyor yarıda kalıyorum cizxerim dolmuyor artık
umran11ayazgmailcom esmaesms valla aynı nefes alamıyorum resmen ya Allah yardımcımız olsun Allah’ın izniyle geçsin bu günlerimiz
esmaesms umran11ayazgmailcom bazen yemek yemez oluyorum Okdr kötü acaba ilerleyen zamanda nasıl olacak suan böyleysek
esmaesms humaakusu offf bende ya ilk aydan beri bende yemek yerken çok zorlanıyorum bide uzanırken uyurken uyanıyorum oturarak Uyucam artık
humaakusu esmaesms Allah yardımcımız olsun gerçekten bende bazen o hale geliyorum sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım geçicek hepsi inşAllah