busbus222_ minikfasulyeo bende 30 haftalığım bende de o haftalarda hatta daha öncesinde bile vardı hele uzanınca sanki boğazıma öyle baskı oluyor ki organlarım ağzımdan çıkacak sanki sjshs
busbus222_ esmaesms şu an yok çok şükür ama ara ara oluyor yani aslında hafta ilerledikçe oluyor hızlı hareket ettiğinde , havalardan , yatıp uzandığında vs ve uzandığımda hep oluyor
minikfasulyeo busbus222_ ay bende de öyle bebek pozisyonu ile de alakalı galiba masaj yapıyorum hep aşağı inince rahatlıyorum
morleylak16 minikfasulyeo bana bi doktor suyunun fazla olması da nefes darlığı yapar demişti sizde öyle bir durum var mı
esmaesms morleylak16 bende var dedi suyun fazla ondan çok baskı nefes darlığı oluyr sizin kaç aylık bide çok kesiliyor mu nefesiniz
busbus222_ esmaesms Allah yardımcımız olsun valla öyle bi iş yapsam hemen oturuyorum hızlı hareket edemiyorum hele uzanmak kabus gibi
morleylak16 esmaesms ben 37+5 oldum. Zaten gebelik şekeri çıktı o zaman suyum fazlaydı. Diyet ve insülinle düzeldi. Suyum şuan normal sınırlarda ama bebek büyüdüğü için artık o nefes darlığı ve baskı yapıyor. Bu suyun fazla dedikleri zamanlar 22-28 haftalar arasıydı.
esmaesms busbus222_ amin Valaha hani beni en çok nefes darlığı zorluyor yoksa gerisi kolay çok şükür tek sıkıntım nefesim gidiyor korkuyorum
esmaesms busbus222_ yeni 3 Doktr da farklı konuştu biri dedi çok suyu var biri dedi azdır anlamdım ki kan değerim biraz düşük onun için ilaç verdi
busbus222_ esmaesms bana da öyle olmuştu bi doktor bebeklerin suyu az dedi diğeri yok suyu iyi dedi kan değerlerin de tahlilde çıkar zaten ilaçları düzenli kullanmaya çalışın inşallah bişy olmaz
minikfasulyeo esmaesms bebeğin pozisyonu ile de alakalı olabilir Bende de bir tık fazla su bende 30+4 üm korkuyorum valla ama bebek farklı tarafa geçince anlık rahatlıyorum