htcbnbn Kızlar ödem durumlarınız nasıl? Bende tansiyon problemi var ilaçlarla sınırda geziyor. Ayaklarım bi şişip bi iniyor sizde durumlar neler ?
busrayalcnn htcbnbn tansiyon vs sorunum yok günde 3 litre su içiyorum ama ona rağmen bazı akşamlar ayaklarım ödemden yanıyor bazenleri sabahları alyansım sıkıyor anlam veremedim sıcaklardan diye düşünüyorum 🥹🤦🏻♀️
lokismommy htcbnbn sadece sağ ayak bileğimde oluyor bir şişiyor bir iniyor bol bol da su içiyorum masaj yapıyorum gece yatmadan önce karbonatlı suda bekletiyorum biraz öyle rahatlıyor
babyonn htcbnbn ayaklarınızı aşağı sallayarak oturmayın hep uzatın koltuğa. Aşağı sallayınca ödem oluyor
allyslife htcbnbn tansiyon kaynaklı muhtemelen sizin durumunuz, biraz beslenmeye ve tuza dikkat ederseniz belki bir miktar azalabilir, çok geçmiş olsun🌸 32+5′teyim, daha hiç ödemlenmedim elhamdülillah.
htcbnbn busrayalcnn ne alyanslarım ne takılarım hiç biri olmuyor. Ayak numaram büyümüş gibi hissediyorum bende
htcbnbn lokismommy benimde sağ ayağım şişiyor nedense, karbonatlı suyu duymamıştım iyi geliyorsa bende deneyeyim
htcbnbn babyonn evet genelde hep uzanıyorum hatta soluma yatıp uzanıyorum ama 1 saat ayakta dursam ayaklarım şişiyor 😒
busrayalcnn htcbnbn ay benimde ayak numaram yarım numara kadar büyümüş umarım bebişler doğunca düzelir 🥹
lokismommy htcbnbn bu arada ellerimde veya bacaklarımda ödem yok sağ ayak bileğim de daha önce kaza geçirdiğimde ödemlenmişti o günden beridir ara ara şişerdi kendimi zorladığımda yorulduğumda vs tansiyon problemimde yok seninki de sadeve sağ ayak ise benim gibi geçmişten kaynaklı bir problemin yoksa nolur nolmaz bir görün derim
htcbnbn allyslife evet hastanede yattım, magnezyum takviyesimile şişliklerimi indirdiler şimdi az az ödemlerim tekrar başladı. Tansiyonum sınırda ama ödem tek ayakta ondan anlam veremedim gebelikten mii tansiyondan mı diye 🫠
papatyaseverrrrr htcbnbn 30+2 ellerimde hiç problem yok ama ayaklarım hep şiş ayakta kalmaktan dedi doktorum. Gün içerisinde yat dinlen dedi ama 4 yaşında aşırı hareketli bir oğlum var hiç yatamıyorum sürekli park Cafe geziyoruz 🤣yalnız benim iki gündür aşırı derece de vajinama yakın kaşık bölgemde ağrım var yatınca geçiyor ayaktayken yürürken ağrıyor sizlerde böyle bir durum yaşayan var mı kızlar
htcbnbn papatyaseverrrrr var aynısını yaşıyorum benimde 2 gün oldu. Hatta korkuyorum da normal midir diye
allyslife papatyaseverrrrr bebek ağırlaştıkça, ayakta durdukça aşağı baskısı artıyor ondan kaynaklıdır
allyslife htcbnbn her iki ayakta olunca gebelikten diye biliyorum, tek ayakta olunca doktora haber vermek gerekiyor. Bir haberdar et bence
papatyaseverrrrr htcbnbn bende öyle doktorum aksi bir durum olmadığında 32. Haftanda gel nst ye gireceksin dedi bir çok da tahlil istedi bunları gelmeden bir gün önce yaptır dedi ben de bu hafta içi gidip gitmeme konusunda kararsızım sizde de olduğuna göre normal sanırım. Siz en son ne zaman gittiniz kontrole
htcbnbn papatyaseverrrrr cuma günü gittim, nst de herşey normaldi bebek daha önce makat pozisyondu kafası aşşağıya dönmüş belki de ondan baskıları hissediyorumdur diye düşünüyorum..
parla94 htcbnbn ayakta durmanız gerektiğinde olduğunuz yerde adımlar atarak durum ki bacak kasları çalışınca şişmeyi engelliyor büyük ölçüde. Otururken de yukarı kaldırın. Bol su için.