sertailesi Kızlar doktor iki hafta sonra gel dedi ama fena şekilde idrara sıkışıyorum baş dönmesi kasıkta batma bel ağrısı bacak ağrısı eşlik ediyor ben anlamadım ya
2inciAnnesi27_ sertailesi bana da boş gebelik olabilir dendi ama belirtin çok fazla bilmiyorum sonuç ne olur perşembe günü randevu var
sertailesi basakkaliiatlasss canım doktora göründüm ben 10 gün önce 4+4 tü kese 4+6 olmuş sadece ama belirtim çok devamlı idrara cikiyorum
Masal777 sertailesi yane nerden çıkardılar bende 5 haftalık gitim kese var bebek yoktu ama doktor sakin sağlıksız sanma daha küçük dedi
2inciAnnesi27_ sertailesi geç döllenme demedi canım bana 5+6 da gitmiştim haftan 6 ile uyumlu şuan bebeği görmemiz lazım dedi bi hafta sonra tekrar gel dedi
leylaannesi sertailesi bu haftalarda bebek olmaz zaten kötü düşünme bekle bakalım hayırlısı olsun herşeyin geç döllenme de olabilir kızım öyleydi
blnmyld sertailesi Yolk sacı 5. Haftada embriyo 6. Haftada gözükür zaten senin haftan erken daha, bir de geç döllenme olduysa daha geç görünür
busbus4416 2inciAnnesi27_ kese 20 olmadan bebek gozukmezmıs canım canını sıkma benımde kesem 13 ken kese var bebek yok denılmıstı bır hafta sonra gordu bebeyı
bebekisteyen 2inciAnnesi27_ merhabalar siz kalp atışı duydunuz mu sonradan gebeliğiniz sağlıklı mı devam etti