bende de öyle bi akıntı var neredeyse gebeliğin başından beri falan yanii. artık alıştım bile diyebilirim. yeşil gibi değil de koyu sarı mı demeliyim nası tarif edicem bilmiyorum 🥲 tahlillerim çok şükür ki normal çıkıyordu herhangi bir koku, yanma, kaşıntı vs de yoktu. doktor da gebelikte akıntı miktarındaki artışın normal olduğunu söylüyor sürekli şimdiye kadar bi ilaç vs vermedi. en son böyle akıntı afedersin ama dhaa böyle pütürlü bir şekilde ve rengi de normalden farklı olunca tekrar gidip tahlil verdim. hatta vajina girişinden böyle bi sürüntü gibi bişi aldı. onda sanırım candida mantarı mıydı neydi o bakteri cıktı ama yine bende herhangi bir değişiklik olmadı kendimde bişi hissetmiyordum rahatsız etmiyodu beni. doktor da aslında bunun yine olabileceğini fln dedi hijyene dikkat et vs dedi zaten ediyordum da işte duşjeli kullanımımı faln azalttım arada tekrar ediyo sonra kendiliğinden geçiyor anlamadım gittii🥲🥲 probiyotikli şeyler ve bolca su tüketmeye çalışıyorum elimden geldiğince