Selinner Miskokulum oturarak duş almak idrar yolu enfeksiyonu yapabilceği için çoğu doktor ayakta almayı öneriyor. Ama yinede doktorunuza sorun en doğrusunu söyler
cnmbbk Miskokulum anladımm ben hiç sorun yaşamadım istediğim her zaman girdim duşa canım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin
Sevim07 Miskokulum değişik ne doktorum söyledi ne duydum. Ben hep sıcak suyla düş alırım hala da öyle. 35 haftayım maşallah oğlum olacak.
slmynsbkm Beyzatlss sicak su kaslari gevsettigi icin cok onerilmez dogum zamani dogum kolaylassin diye sicak dus alin derler hatta 🙂
Fasulyeveannesiii Miskokulum canım benim kıyamam sana haklısın zır şeyler yaşamışsın ama Allah’a emanetler onlar sen içini ferah tut hayırlısıyla gelsin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
AygyulSina Miskokulum hem bak sana bisey diyim mi öldürmeyen allah öldürmüyor ona omur vermisse yasiyor. Bi video izledim 24 haftalik dogmus bebis ve dunyaya tutunmus 40 haftalik iken kuvezden cikiyor ve ailesi ile evine gidiyor
Minikkalbimm Canım duş almaktan korkmana gerek yok doktorun birşey demedigi sürece sadce karin bolgene popo ve vajinal kısmıni aşırı sıcaktan koru.. koru derken de gidip kaloriferin üstüne oturma mesela karnına sıcak su torbası koyma ayağının altına koy ilk üç ay en önemli donem dikkat et bunlara duştan da korkma hepimiz alıyoruz dusumuzu 💁
Teonam Miskokulum hayır olmadı , diyorum ya benim birde kanama problemim vardı düşük iğnesi oluyordum ve düşük hapı kullanıyordum . Allah korusun her an bebeğimi kaybedebilirdim ama dediğim gibi bir tabure ile girdim hep duşa oturarak duş aldım
DemetDigesu Hamam sauna yasak duş almaktan neden korkutorsunuz oyle kaynar kaynar yokanmafıkdan sonra bırsey olmaz ben hergun alıyorum 10 haftalık oldu cok sukur hersey yolunda