miramoms_ Balık yağı hapını nasıl içiyorsunuz ben kaç kere denedim içemiyorum midem bulanıyor içerken
kincikupelikiz miramoms_ kokusundan dolayı falan mı? Möllers marka balık yağında sığır jelatini kullanıldığı için kokusu daha normal gibi bir de daha minik az da olsa. Sırf balık yağı kullanıyorsanız bunu deneyebilirsiniz
bmbibdm miramoms_ ocean plus kullanıyorum limon aromalı kapsül hiç kokusu yok rahatça içebiliyorum bir bakın isterseniz
balbus miramoms_ Benim de omegam ayrı değil. Kullandığım takviyenin içerisinde var. Ocean mum. Kokusu vs yok. Hatta tatlı bir tadı var. İçmek benim için hiç sıkıntı olmuyor. Doktorum tavsiye etmişti.
miramoms_ kincikupelikiz kokusu ve ağzına aldığın zaman o yağlı tat yüzünden doktorum yazmış bitkisel ama denemedim onu alıp onu içsem sıkıntı olur mu
happybus7 miramoms_ benim omega hapım ayrı değil. Kullandığım takviyenin içerisinde. Yemek sonrası direkt nefes almadan yutuyorum yine de 😂
kincikupelikiz miramoms_ yani olmaz muhtemelen doktorunuza bir sorun içeriği de gayet güzel bir balık yağı
Tortilla miramoms_ möllers kullanıyorum aksam yemegınden sonra hıc koku yok bol suyla hemen yutuyorum