sillaaa Bebeask ben kendi boyuma göre kilom fazla kaldım 70 kilo ile hamile kaldım ilk 3 aylık süreçte her şeyden tiksindim hiçbir şey yiyemedim 68 kiloya düştüm 15+3 haftalığım yediklerime dikkat ediyorum hâlâ kilo almadım ama tabi bundan sonrası daha önemli iştah açılıyor çünkü💖
ayseeeeee1 Bebeask bnde 80 kilo ile kaldım dikkat ediyorum 15+2 hiç kilo almadım umarım almamda sabah kahvaltı belli şeyler akşam yemeği saat 5 gibi aralarda az az atıştrma meyve
Monorassa Bebeask ben dıyetısyen destegı alıyorum doktorum minimum kilo ve ödemle ilerleyelım dedi bnde destek almaya karar verdım
Bebeask sillaaa lbende 16+1 haftalık hamileyim 1.5 kilo aldım. Almaktan çok korkuyorum açıkcasi.😔85-86 arasiyim
sillaaa Bebeask ben de öyle korkuyorum ama beneğim haftası aynı olan bebeklerin %13’ünden daha zayıf çıktı o yüzden biz alsakta geri veririz kafasına girdim onlar sağlıkla gelsin gerisi kolay
Bebeask sillaaa inslalah toparlar bana doktor alma böyle devam et dedi. Çocuğun durumu hfatasiyla birebir uyumlu çok şükür
Bebeask ayseeeeee1 ilkbaslarda zayiflayanlara çok özeniyorum. 4-6 kilo verdim vs diyenleri🥹 ben hiç veremedim. Bari bundan sonra almasam
sillaaa Bebeask teşekkür ederimm💖 bebiş sağlıklı olduğu sürece çok takmayalım ya tabi fazlası zarar ama zaten bebişe kilo aldıracak şeyler bize aldıracak şeyler olmuyor genelde 😂sebze, protein ağırlıklı beslenmemiz gerekiyor💖
ballim_dunya Bebeask 90 ile hamike kaldım 16. Haftaya kadar hiç kilo almamıştım haftaya kontrolüm var bakalım ne kadar almışım 🙄 1. Trimestirde hiç yemek yiyemedim 2. De iştahim açıldı