Semaaa__ Kızlar 3 eylülde çam sakurada detaylı ultrason randevum var acaba bebeğin resmini veriyorlar mı yada doktorlar nasıl iyi mi bazıları yüzünü göstermeyince doktor sabırla bekleyip yürüyüş yap tekrar gel demiş gerçekten böyle bir hak tanıyorlar mı
yaseminis Semaaa__ benimde 3 Eylül de randevum 2 hafta önce gitmiştim resim vermiyorlar ama doktorlar çok iyi ilgili
Busranur_mnts Semaaa__ resim vermiyorlar ben ışıl hanıma gitmiştim memnun kaldım ekranı bana da gösterdi e nabız düşüyor ama pek anlaşılır değil yüzü falan yokru bende
Monorassa Semaaa__ resim vermıyorlar canım ama ekrandan fotoğraf cekebılırsın dıye sana söylüyorlar ben istemıstım maalesef veremıyoruz demişlerdi ama detaylı bakılıyor güzel ılgılıler
sedaib Semaaa__ Perinatolojiye gidiyorsunuz zaten ordan detaylı ultrasona alıyor fakat erkekleri dışarı da bekletiyorlar bekleme alanında, Perinatoloji bölümüne girişleri yasak gittiğimde hep çıkartmışlardı erkekleri
zuhra_yldz Semaaa__ doktordan doktora değişiyor benim gittiğim doktor bebeğimi bana göstermedi hiç bir bilgi vermedi fotoğraf vermiyorlar ama e nabıza 13 tane fotoğraf yüklemişler
egemsev zuhra_yldz e nabiza ne yazınca çıkıyor ben geçen hafta detaylıya gittim cam sakuraya doktordan hiç memnun kalmadım ne gösterdi ne doğru düzgün bilgi verdi e nabizi da takip ettim hiç yüklenmedi