buseerdogan 2 doğumum özelde oldu 3. Devlette olucak ama o kadar çok negatif yorumlar var ki devlet hastanesinde eş refakatçi olmuyormuş hemşireler ebeler kötü davranıyormuş hatta doğuma doktor girmiyo diyende var doğum sancılarını tek başına doğum hanede çekiyormussun başında kimse olmuyormuş hiç mi pozitif bişey yok bu devletlerde ağrım başlasa hastaneye gitmekten korkuyorum ya
busu1 buseerdogan Hemşiresi vs çok ilgiliydi evet sancıları tek çekiyorsun odada evet eşin kalamiyor sadece ziyaret saatinde girebiliyor yanına odalar genelde 2 kişilik tek olursa şansına hasta yok diye oda. Ama calisanlar hep ilgili nirmal doğumda ebe yaptırıyor sezeryana doktor giriyor
busrabaskal buseerdogan devlet hastanesinden hastaneye aşırı fark var ben ilkini özelde memleketimde yaptım.2.devlet bulunduğum ilde inşallah. Buranın özeli vasat devleti çok çok iyi
fikretbaciniz buseerdogan malesef doğru doktor girmiyor ebeler giriyor vajinal doğuma bence bu hastaneye ve doktora göre değişen bişey iki doğumum da devlet de oldu ilki o kadar trajikti ki hala o hemşire ve ebelerin muamelesini unutamıyorum hakkımda helal değil ama ikinci doğumum anesteziyi vücudum kaldırmadı ve malesef ishal oldum hemşireler bi kere midesini bulandırmadı kötü hissettirmediler halimi hatırımı sordular Allah razı olsun refakatçi de yaşadığın şehre bağlı mesela benim ilk doğumumu yaptığım rezil hastaneye herles çok iyi diyor kocalarını refakatçi olmalarına izin verildiğini söylüyorlar benim vaktimde yoktu öyle bişey 2 sene önce ikizlerimi doğurduğun yerde de keza yine aynı eş refakatçi olamıyordu ben istanbuldayım canım ve çoğu İstanbul’daki devlet hastanesi erkek refakatçi kabul etmiyor inşallah karşınıza iyi insanlar çıkar
adengokceismom Bu akşam 20:31 de devlette doğum yaptım bir önceki doğumumda devlette idi gayet memnunum bebek gibi ilgilendiler benimle doktorumdan odayı temizleyen ablaya kadar hepsi güler yüzlü idi
_Ebrukaracan06_ İlk kızımı devlette doğurdum doktor konusunda bazıları iyiydi yattıgım odada doğurdum doğum bsşlıyana kadar eşim yanımdaydı sonra çıkardılar doğurdum 2. Odaya aldılar ordada bayan refakatçi olmaz zorundaydı
uzuncab buseerdogan 50 gün önce devlette doğum yaptım sancı odamda eşimleydim. Odam kocamandı duş plates mat hersey vardı. Ebelerim çok tatlıydı 2 gün boyunca nöbet değişiminden dolayı tüm ebeleri gördğm yani ekdkdk doğurtan ebemde çok iyiydi allah razı olsun. Refakatçi annem kaldı eşim yorulduğu için gitti. Kimsem yok dersem eşimi alıyorlar diye biliyorum. Özel gibi muamele gördğm diyebilirimm
1_minik buseerdogan özel de çok farklı değil bence sancın varsa kendin çekiyorsun ebe arada gelip açıklık kontrol ediyor yani… özelde kimse senin başını beklemiyor valla…devlette kürtaj oldum inanın özelden güzeldi… bilmiyorum bir devlet on yargimiz var….doktorlar da çok iyi ve kibardi…yatak batar oturmayayim dedim doktor yatağı eliyle açtı senden önemli değil dedi…. Allah razı olsun
buseerdogan 1_minik benim 2. Doğumum da özelde oldu eşim hep yanımdaydı sadece çocuğun geliş anında kapıya çıkardılar çocuğun daha üstü giyilmeden yine içeri aldılar onun harici odada eşim ve kayınvalidem kaldı suni sanci verilirken de eşimle birlikte ebe de vardı nefes egzersizleri yaptırdı pilates topuyla olsun gezereken olsun yapmam gerekenleri hep gösterdi her hastane aynı olmuyor işte çok az kalmış işini severek yapmıcaklarsa niye okuyorlar anlamıyorum
vera_ Hastaneden hastahaneye de değişiyordur. Ben Şırnak Cizre de doğum yapmak zorunda kaldım orda çalışıyorduk diye Çok kötüydü, hem hastane hem bazı çalışanlar, hiç iyi hatırlamıyorum. İnşallah size iyi insanlar denk gelir
1_minik buseerdogan yine şanslısınız bana öyle ebe de denk gelmedi…hastane ebe Dr birazda şans işi heralde…
Esraaybars buseerdogan bende ilk 2 doğumu özelde yaptım 3. Doğumum devlette oldu 30’gun önce Sancı odasında doğum başlayana kadar eşim yanımdaydi Ebeler ve doktor çok ilgiliydi müdahale ederken bile bilgilendirip öyle müdahale ediyorlardı Doğum sırasında eşim dışarıya alındı doğum oldu bitti eşim hemen yanıma geldi bebeği hemen emzirdim eşim bebeği giydirdi ve sınra odaya aldılar ordaki hemşire de çok ilgiliydi bence devlet hastanesi olarak değilde ordaki çalışan olarak merhametli insanlara denk gelmek önemli Ama artık devlet hastaneleri kötü değil ya bayağı iyilesirme yapmışlar