SaraServer @Meryembzdmr şuan 35+3 olduk 🙈 evet biraz miğde bulandırıyor ben vegaferon kullanıyorum çok iyi:) evet biraz kilo alımı yapıyor ama 😊
Elifee Aysegolcuk 11 kilo 34 haftaya göre çok normal ki sen aşırı kilo almamışsın bebeğin suyu ödem bebek dalan derken kendine en fazla 1 2 kilo almışsındır
Bottesini Meryembzdmr merhaba eklemsi varsa sürekli yemesen de kilo artışı olur.bende öyle olmuştu bir araştırın isterseniz.
Kbrabdrhmn Meryembzdmr Evet o kilo mağduru benim anam 4. Ayım bitti tam 6 kilo almışım doktorum kızdı böyle giderse işin zor deyip liste verdi ben hep şişkoydum ki neyse en fazla 12 kilo alma şansım varmış kaldı geriye 6 kilo vallaha yemek az yiyiyorum 😏😅
Kbrabdrhmn anapanda12 muz ye bol bol ceviz ye fındık ye badem ye bunları çok tüket ki bebiş tosun doğsun inşallah
Burcuveburcum Meryembzdmr şeker ya da troidiniz var mı tansiyon da yapabiliyor bazı vücut hamileyken su içse tutuyor derler ya öyle oluyor doktorunuz ne diyor
UgurResad anapanda12 bende kilo almak isdiyorum .uzulmeyin yemeyinize dikkat edin ,sizde bulantı oldumu hic?
Kardelen25 Meryembzdmr yaaa darısı benım basıma 22 haftalık olduk ama hala -1 kilodayım alamıyorum herşey yıyorum ama tık YÖK
SaraServer @Kardelen25 ben 6 cı ayımdan sonra hemen hemen aldım Canım bende obur gibi yiyorum 😂 52 de hamile kaldım 6 cı aydan sonra 63-64 kilo oldum, 35+4 olduk kızımLa 😍🙈🥰
Sumeyrakcck111 Meryembzdmr bana liste yaptı şeker hamur işleri meyve 4 tane ara öğün de sadece dedi günde 1 saat yürüyüş 3 litre su iciyorum düzenli beslen dedi ne yapacagimi bilmiyorum korkuyorum fazla alırsam nasıl olalack 🙄
Nermin Gamzeincebeyaslan ayyy bende 20+5 46 hamile kaldım daha 49 bile anca oldum bende kilo alamıyorum