Asel_Lina26 Kaçıncı haftada siniz neler hissediyorsunuz bebeğiniz kaç kilo ben aşırı derecede vajinamda baskı hissediyorum mide yanmam yok mide bulantım oluyo arada sanırım çocuk büyüdükçe mideme baskı oluyor.
allyslife Asel_Lina26 32+5, bebeğim de 2025 gram🐣 ara ara bulantım oluyor, karnım sık sık sertleşiyor, bebişim büyüdükçe bel ağrım arttı, onun dışında bir sorun yok şükür🫠
Asel_Lina26 allyslife sağlıkla alalım kucagimiza inşallah 33+6 haftadayim bende üç gün önce kontrolüm vardı 2600 dediler bebeğimin kilosunu iri bebek o yuzden her hafta takip edecegiz dediler biraz endişelendim açıkçası.Sezeryan doğum hiç istemiyorum
Asel_Lina26 _Ebrukaracan06_ size iri bebek dediler mi acaba sizinde bebisin kilosu fazla sanki. Bende 33+6 haftadayim 33+2 deyken 2600 dedi kilosunu iri bebek dedi haftalık takip edeceğiz oyuzden dedi
kilicoz Asel_Lina26 bnm de tmm 33/1 de 2590 çıktı drm iri demedi bbnm drm öyle bi durumda anne babaya bakıyorum anne baba uzun mu yapılımı diye her bebek aynı olucak diye bir şey yok minyon bi aileden uzun bi bebek nasıl olmaz yapılı aileden de küçük bebek beklememek lazım diyor şekerim yok yükleme yaptırdım sonra sında aile hekimliğim evimin yanını o yüzden sık sık kan verdim bi sorunum yok şükür iyi besleniyorum vitaminlerimi alıyorum korkulucak bişi olduğu sanmıyorum her şey yolunda suyu iyi vs tek sorun makat geliş bakalım dönücek mi
_Ebrukaracan06_ Asel_Lina26 iri bebek dendi çok zorlandım salı günü doğum yaptım bana 3.800 dendi 4.670 gram doğurdum canım
Rojdiyebiri Asel_Lina26 15+1 kasıklarıma ara ara regl sızlaması gibi ağrı giriyor çok çabuk acıkıyorum şekerim düşüyor 3-4 gündür baş ağrısıyla mücadele ediyorum çok fena 😞 bebişe ilk erkek sonra da kız dediler yarın netleşecek cinsiyeti İnşallah
ftmaozn 16 haftalık hamileyim 3. Gebeliğim hareketlerini henüz hissetmiyorum karnımda baskı varmış gibii kasıklarım agrıyo bulantım geçmedi henüz çok fazla yemekte yiyemiyorum 4 kilo verdim 😏🙃
allyslife Asel_Lina26 amin inşaallah🌸 evet haftasına göre kilolu bebeğiniz, şeker/tatlı/ hamur işi/ şekerli meyveler özellikle kavun karpuz tüketme. Bol bol su iç. 2 haftaya haftasını yakalar inşaallah.
blnmyld Asel_Lina26 30+3 şuan sadece bazen karnım sertleşiyor ve ağrıyor gibi oluyor sonra geçiypr sanırım yalancı kasılmaları yaşıyorum 🥹