haticebabir00 Kızlar 1.ci doz Tetenoz vurdum ama 2.ci dozu vursam mı vurmasam mı bilmiyorum 30.cu haftadayım geç kalmış olabilir miyim siz kaçıncı haftanızda vuruldunuz 🤦🏼♀️
pofidikanne haticebabir00 çağırmaları lazımdı aramadılar mı , bende haftaya aşı oluyorum acısı nasıl kolun ağrıdı mı hiç
gamzeakarsu17 haticebabir00 vurmayacaklardır belkide bazıları hiç vurunmuyor artık evde doğum yok hastaneler hep steril takvimde var diye vuruyolar işte aslında eskisi kadar şart değil tetanoz
haticebabir00 gamzeakarsu17 doğumdan sonra bebek enfeksiyon kapmasın diye yaptıklarını söylediler de ben de çok itimat etmedim
Saimeeeee haticebabir00 benim doğumların arası bir yıl iki aydi o yüzden ikinci doğumda bir doz yaptilar öyle hatırlıyorum
haticebabir00 pofidikanne 1.ci gün çok ağrımıyor hissetmiyorsun ama 2. Ve 3. Cü gün baya ağırıyor kullanamıyorsun doğru düzgün kolunu sonra geçiyor yavaş yavaş
pofidikanne haticebabir00 ilk hamileliğimde 1 doz vuruldum ve hiç ağrısı sızısı anlamadım vurup bitti gitti gibi oldu ama 2ci gebeliğimde birazcık tırsıyorum 😂
pofidikanne haticebabir00 he ya görümcemde dedi çok acısını yaşadım 3 gün boyu diye bi duraksadım eyvah eyvah diye 😂