merve_tp Kızlar meme ucum yok süt de dolunca iyice yok oldu. Silikon meme ucu kullanıyorum bebeğimi emzirmek için. Maşallah sütüm bol. Ama bugün cocuk doktoru alıştırman lazım diyor kendi memene. Çözümü olan ver mı?
ilkheyecanim_ merve_tp bnmde yok ve alıştırma olmadı eememiyo yeterki karnı doysun diye silikon meme ucuna devam ediyorm
allyslife merve_tp yengem 3 gün boyunca her emzirme öncesi şırınga ucunu kesip onunla meme ucunu çıkardı, öyle emzirdi. Sonra çıktı ucu. Dene istersen canım. Ama mutlaka şırınga ucunu kesince ısıyla düzle, kesmesin cildini
merve_tp ilkheyecanim_ benim sütüm çok geliyor ama denedim silikonsuz vermeyi bebeğim deniyor çekmeyi ama kızıyor sonra vazgeçiyor :(
merve_tp temmuzonbir yok canım yapmadılar ya doktor emzirme danışmanına yönlendiriyor :( çok üzülüyorum bir de benim bebeğim açlığa asla dayanamıyor katıla katıla ağlıyor
rabiaduru1 merve_tp benm de kucuktu ememiyodu kızım. Beslenme öncesinde 5 dk süt sagma makınesnde meme ucum cıkacak kadar sagım yapıp meme ucunu cıkarıyordm hemen kızımı emziriyordm öyle öyle alıstk birkaç kez öyle denemen yeterli hızlı alısıyolar
bisenorita Benim de sol meme ucum içine gömülü ama elimle çıkıyor yarım şeklinde gömülü sıkıntı olur mu acaba
merve_tp bisenorita yani normalde tüm kahverengi kısmı alıyor diyor doktorlar ama benim bebeğim çok sinirleniyor siz deneyin bence
Mavi1602 merve_tp canım uç çıkarıcı aparatlar varmış 6 sene önce sırf bu yüzden emziremedim oğlumu nasip olursa ne gerekiyprsa alıcam
buketdeniz19 merve_tp benim gögüs ucum var fakat bebek tutamıyor doktor ilk günden beri silikon uç ile emzir dedi öyle yapıyorum herhangi bir sorunda yaşamaadım canım
merve_tp buketdeniz19 ben de silikon uçla veriyorum ama daha yoruluyormuş gibi hissediyorum çok beslenemiyor gibi
adengokceismom merve_tp her emzirme öncesi kendi memeni dene canım zamanla seninkide çıkar benimde senin gibi idi her emzirme öncesi denedim 20 günlüktü tuttuğunda
ilkheyecanim_ merve_tp aynısı işte benim sütüm de geliyor bende sagiyorum sonra veriyorum meme ucu falan kullanarak veriyorum sağ meme ucu hiç yok solunda az bsey var tutuyor ememiyor agliyor meme ucuyla az rahatladım yani. Gogsum aşırı sarkık meme ucu da olmayınca 2-3 perişan oldum süt sağmk için meme ucunu sonradan öğrendim hemen kayinvalidem gidip aldı şimdi bununla emziriyorum
temmuzonbir merve_tp kıyamam ben ona ya Allah kolaylık versin bitanem bu zor yorucu günleri kolaylıkla atlatmak nasip olsun inşAllah
happyela merve_tp Ağlasın canım hiç bir şey olmaz o şekilde emzirmen daha zor inan ki göreceksin az sabret çıkacak emdikçe bebek
rabiaduru1 merve_tp tabi cıktı. 3 gün falan sürdü sagım yapıp meme verme durumumuz. Sonra meme cıktıgı ıcın direkt memeyi veriyordm
buketdeniz19 merve_tp Çok güzel besleniyor valla canım ama mama takviyesi veriyorum sezaryen olduğum için sütüm çok geç geldi birde yetmiyor doktor mama da verelim dedi doğduğundan beri veriyoruz