Mavi1602 12 haftalık gebeyim 11+3 iken kontrol vardı doktor net bişey demedi yada bi tahminde bulunmadı erken olduğu için sanırım ama anladı gibi düşündüm az da olsa 1 ay sonraya kaldı eylül 14 gibi tekrar kontrolüm var nasıl geçicek çok sabırsızlanıyorum🥰sizde durumlaar nedir🥰
Lodoss Mavi1602 of bende bugün 11 haftalık oldum doktor kontrolüm 10 eylülde inşallah belli olur bende çok sabırsızlanıyorum
damlx Mavi1602 fetal DNA da 10+4 de çıktı sonuç öğrendim. Bugün 12+1 kontrole gittim ultrasonda gördü baya ☺️
fnablaoluyor Mavi1602 pazartesi 11+2 de randevum var acaba bir şey söyler mi Bnde merak ediyorum ilkinde kızımı çok geç öğrendim 16 daydı 20de netleşmişti
loewebaby ben de 13. haftamda gittim ohoo daha çok erken dedi bana, 15. haftama tekrar randevum var o zaman inşallah söyler, ben de merak etmiyor değilim 😂 umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız 🩷🩵
Mavi1602 loewebaby ala ala 9 .10 . Haftada aslında cinsiyet oluşur demişti bi doktor internette tede 11. Hafta da söyleyen çok doktor var video çekmişler hatta sağlıkla kavuşalım🥰
Mavi1602 Lodoss neredeyse 14 haftalık oluyor canım bence netleşir benim oğlumda 12 . Hafta da doktor sanki çıkıntı görüyorum ama bakalım demişti aslnda anladı ama söylemedi bi sonrali kontrol 16 haftalıktı net erkek demişti hatta pipişi görmüştük🥰
Lodoss Mavi1602 yaa hahahah çok iyii 😂 bakalım net olana kadar tahminde bulunmasını istemiyorum aslında 😅 inşallah net gösterir zaten günler geçmek bilmiyor 1-2 haftayı daha nasıl beklerim bilmiyorum 🥹😅💗
asyatoprakk Ben de geçen hafta 11+2 de gittiğimde erkek gibi net değiş bi sonraki kontrolde söylerim dedi. Merak ediyorum doğrusu
Mavi1602 asyatoprakk benimde oğlumda o hafta öyle demişti canım gönlünden ne geçiyorsa sağlıkla o olsun
Mavi1602 Lodoss rabbim gönlündekini sağlıcakla versim canım al bendende o kdar valla günler geçmiyor sanki