ssa1234 Kızlar bu ikinci hamileliğim ama sanki ilkmiş gibi bütün tecrübelerim sıfırlandı son adet tarihi 22 Temmuz hesaplara göre şuan 4 hafta 3 günlük hamileyim 2 gün önce kan verdim 964,1 çıktı bugün kan verdim bide 3036,06 çıktı sizce bu normal mi çok yüksek değil mi ya korktum lütfen bi bilgi verir misiniz
senosbae ssa1234 benim ilk kanlarımda 48 saatte 4 katına ulaşıyordu doktor gördü bir yorum yapmadı kanlarım nasıl dedim iyi ilerlemiş artık ultrason bekleyeceğiz dedi aksi birşey olsa söylerlerdi herhalde korkmayın
Zeysel76-05 ssa1234 benimde sat tarihim 22 temmuz adete üç gün kala 204 çıktı 72 saat sonra 1178 çıktı. Bende çok şaşırdım bu kadar hızlı yükselmesine
sultanasb ssa1234 3 bini geçtikten sonra kan vermene gerek yok artık. Doktora gitmen gerekiyor. Muhtemelen keseyi görecek. Hayırlı olsuuun 🌸
semaa1202 ssa1234 benimki 48 saatte 200 den 1400 e cıkmıştı ikizmiş, sizin artış problem olcak bir artış değil telaşlanmayın
mnlesmer Merhaba benimde son adet tarihim 22 Temmuz ve aynı zamanda hamileyiz dün kan verdim 703 çıktı sizin yüksek çıkmasının sebebi ikiz olma ihtimali çok yüksek pazartesi tekrar baktırmanızı öneririm
gamzeakarsu17 ulkuumay @mnlesmer ikiz veya tek gebelik betahcg değerinden anlaşılmaz diyor uzmanlar.ikiz gebelik olupta çok düşük sayılarla ilerleyenleri de okudum burda
ssa1234 Zeysel76-05 aslında normal diyorlar dünden beri bakıyorum çok çok anormal yükselmeler dışında sıkıntı yokmuş umarım hepimiz için öyledir 🙏🏻
ulkuumay Zeysel76-05 bir daha test vermedim açıkçası cuma günü vermiştim testi idrar pozitif çıktıktan hemen sonra 4 gün adetim gecikmişti. doktordan randevu aldım Salı gününe o yüzden tekrarlamadım ama sanırım doktor isteyebilir yazarım buraya da
miniksusamtanemm benimde böyle 2katından fazla artmıştı. sağlıklı gebeliktir diye düşünüyorumm ondan böyle daha hızlı artış gösteriyor olabilirr. yine elbette Allah bilir tabii kii🫶🏼
ulkuumay gamzeakarsu17 haklısınız en güvenilir ve kesinlik doktor kontrolü . Sadece gidene kadar bilmediğim için biraz heyecanlanıyorum evham yapıyorum da teşekkür ederim yanıtladığınız için🙏🏻
gulsah1759 son adet tarihim benim de 22 temmuz . cuma günü kan verdim 123 çıktı beta. 3 ay önce düşük oldu yine ilk fark ettiğimde adet gecikmesi vardı ama betam böyle düşüktü. sonra ultrasondaki görüntü haftasına göre gerideydi. doktor geç yerleşme ya da geç döllenme demişti. yine beta düşük ya aynı şeyleri mi yaşarım duygusu yüklendi :(
asy_kedy Benim sat 19 Temmuz 16 Ağustos: 40,66 18 Ağustos: 77,8 20 Ağustos: 219,4 22 Ağustos: 520,7 Çok az yükselmemiş mi kızlar korktum bende sizinkileri okuyunca ya kese ne zaman gözükür acaba
gulsah1759 asy_kedy hep aynı yerde mi kan verdiniz acaba o da biraz etkilermiş saati de :) ama bence normal 1500 civarı vajinal ultrasonla kese görülüyormuş karından da 5000 falan ama cihaza göre de değişiyormuş
naf ssa1234 beta yüksekliği tek basina ikizleri göstermez ben öğrendiğimde çok yüksekti ana tek gebelik oldu.