ayse1000 Kızlar 13 haftalık hamileyim bugün belim kalçam ağrımaya başladı kasıklarımda hiç bişey yok ama sanki belim tutulmus gibi bi ağrı var yatsam geçmiyor otursam geçmiyor anlayamadım
esmanurmurat ayse1000 büyük ihtimalle cinsiyeti erkek 27 haftalığım etrafımda herkes erkek bebek beli ağrıtır diyordu inanmadım allahım belim kırılıyor şu an uyuyamıyorum uzanamıyorum
ayse1000 pofidikanne bilmiyorum çok sabit kalmıyorum ama bu haftalarda ağrı olur mu ileriki haftalar da mı normal kabul ediliyor bilmiyorum
ayse1000 esmanurmurat sizin yine haftanız var ben 13 haftalığım bu normal mi anlayamadım erkek gibi zaten yandan bi çıkıntısını gördük gibi ama iki hafta sonra tekrar bakıcaz
pofidikanne ayse1000 ya o haftalarda istemsizce benim de bel ağrım oldu ne yapsam geçmezdi sonra geçti kendiliğinden dinlenin bol bol fazl durmayın ayakta
esmanurmurat ayse1000 aşkım ağrım yeni değil onyüzden yazdım hamile kaldım bir ay sonra başladı ağrılarım
ayse1000 esmanurmurat Ah şimdi anladım 😊insan ister istemez sorun mu var diye korkuyo teşekkür ederim 🥰
esmanurmurat ayse1000 yoktur Allah’ın izniyle hayırlısıyla kucağınıza alın birde doktora magnezyum yazdırın tek iyi gelen şey o 🫶🏻