hemingway ozlemate ben 6 haziranda doğum yaptım canım doğum sonrası kızımla ilgili öğrenmek istediklerim hakkında post açıyorum 😁 Happy Kids bunun için hiç aktif değil maalesef
feyzaciim hemingway olumsuz hava biraz olsun dağılsa iyi olacak yoksa cidden uygulamayı silip başka bir yerden takibe devam edeceğim ben de sanırım. O beddua dolu yorumu ömrüm boyunca unutamam
hemingway feyzaciim amaaan neyse konu dağılsın arkadaşın dediği gibi kaç haftalık hamileyiz hamişler 😁
dalyaluna35 feyzaciim bence de kizlar bebislerden konuşalım kac haftaliksiniz nasil gidiyor surecler 🌸
BKZ hemingway @dalyaluna35 ay ben 33+3 oluyorum kendimi taşıyamıyorum bide yaşlıyım düşünün neler yaşadım bu zamana kadar başıma gelmeyen kalmadı 🥹
hemingway kalbimdekiminik biri de eşi karşısında çikolata şelalesi yiyordur dedi ben de kahkahayı patlattım 😂😂😂
feyzaciim dalyaluna35 29+3 oldum artık. Azcık yürüyünce bile ağrılarım vuruyor ya çok ağırlaştım bundan daha tombiş nasıl olacağım asla hayal edemiyorummm 🥲
kalbimdekiminik hemingway 🤣🤣kız o postu okurken çikolata istediği için zırt pırt aramış mıydı orda çok komikti ben de acıya acıya okumuştum şimdi düşünce çok komik 🤣🤣
vanilyalibuse hemingway amiinn inşaallah Allah razı olsunn 🥹🫂💕Rabbim senin de bebişini sağlıkla, sıhhatle büyütmeni nasip etsinn 💞✨ Zeynep olacak kısmet olursa 🌸
dalyaluna35 ozlemate dinlendir kendini guzelce, cok siddetli olmadigi surece ve kanama olmadığı surece cok normal benim hic gecmedi kasık agrım rahim devamlı büyüyor 🥹
ozlemate dalyaluna35 bende 12 olmasını bekliyom hayır ne degisecekse 7 iken 8 olacak sabahta görünür ama işte heyecan mutluluk 😅🥹