BloomingMama Bide bu çıktı dertlerin biri geliyo biri gidiyo yaşayan vardir illaki herhangi bi sorunla karşılaştınz mı özellikle ayağa kalkınca hissettiriyor 😓😓
bsra_ylmz61 BloomingMama batma değilde ağrı şeklinde var kasıklarıma doğru bacak kenarı daki kemiğim agriyo
lokismommy BloomingMama böyle sanki kasların iki yandan çekiliyor gibi mi🥲ay bende de var hemen geri oturuyorum derin derin nefes alıp verip öyle kalkıyorum
pofidikanne BloomingMama batma mı var ağrı mı var sızı mı var ayırt edemiyorum ama kalkarken özellikle sanki üstünde taş var gibi ağrıyor
keklik1 BloomingMama aynı durumu bende yaşıyorum 38+3 haftalık gebeyim geçen hafta rahim ağzı 14 mm ölçtü ama böyle vajina da batma ve iki bacak arası kemiklerim sızı gibi bir ağrı giriyor anlık sonra geçiyor her gün bir iki defa oluyor
lokismommy BloomingMama valla tam olarak bilmiyorum geçen doktora gittim sormayı unuttum 2 hafta beklicem şimdi normal diyeceğine de eminim her şeye normal diyorlar 😄
lokismommy BloomingMama bi anda o acı his giriyor ya allahımmm birkaç defa da afedersin lavabodan kalkınca oldu aman ya rabbim çığlık atsam komşu duycak
BloomingMama pofidikanne Benim de aynısı işte Ne olduğunu anlamıyorum içimde bir şey var da o batıyormuş gibi 🥲
pofidikanne BloomingMama benim erken başladı sanki ya haftaya artık doktora sorarım ama erkek utanıyoreeemm 😄
lokismommy BloomingMama gerçekten sağlıcakla bitse bu süreç diyorum çok zorlandım çok yoruldum sadece ağrılarım olsa yine daha neler neler off🥺
annecavdar Bebek geliştikçe rahme baskı veriyor o batma ordan kaynaklanıyor bel ağrısı kemik sırt ağrısı olur bunlarda kemikleriniz genişliyor doğuma hazırlıyor vücut kendini magnezyumu ihmal etmeyin hergğn yürüyüş şart
BloomingMama annecavdar pilatese falanda gdiiyorum aslında bel sırt ağrım hiç olmadi şimdiye kadar havalar çok sıcak olduğu için yürüyüşe çıkamıyorum akşamda üşeniyorum evde koşu bandı var onda yürüyüm bari 😔
annecavdar 35ten sonra özellikle yalancı sancılarınız başlıyor ilk gebelikte gerçekten doğum sancısı olup hastaneye gitmişliğinz dahi olacak imkanınız varsa takipli olduğunuz hastanenin devlet özel farketmez doğum öncesi eğitimine gidin
BloomingMama keklik1 kısa süreli olsada gün içinde oluyor bı kaç kez özellikle ayağa kalktığımda daha çok hissediyorum