ebru_calskn Bugün saat 18.00 da su geldi ve iç çamaşırım ıslandı 39+2 haftalık hamileyim suyun gelmesi devam etmiyor şuan bu şekilde yaşayan var mı devamı gelir mi acaba
allyslife ebru_calskn bazen farklı zaman dilimi de bazen de doğum anında gelebiliyormuş, doğuma hazırlık eğitiminde anlatılıyor aslında bunlar🫠 sakince sancılarını bekle canım, sıklaşınca da hastaneye git, sıcak suya gir bol bol egzersiz yap evde
nazende17 ebru_calskn su dediğiniz tam olarak nasıl bir şeydi benim iç çamaşırım devamlı ıslanıyor ama ter ve akıntı ile ilgili diye düşünüyorum
ebru_calskn allyslife canım şuan sancım yok beyazımsı sarımsı akıntım var su gelmesi de durmuş durumda
allyslife ebru_calskn suyun tamamı gelmediği için bebek açısından da risk yok, gönlün ferah olsun. Duşa gir sıcak suyla göğüs ucuna masaj yap, biraz daha tetikler doğumu
ebru_calskn Sibel_10 devamlı gelmediği için gitmedim doktora mesaj attım devamı gelirse hastaneye gel dedi
Sibel_10 ebru_calskn en iyisni yapmissiniz zaten su akinti vb seyler yavas yavas hazirlandigini gosteriyor insallah rahatlikla dgumunuzu yapar bebeginizi kucaginza alirsnz :)
ebru_calskn Sibel_10 ayy inşallah canım Rabbim bu süreçteki herkesin yardımcısı olsun su gelmesi bardaktan dökülür gibi olması lazım öyle de olmadığı için gitmek istemedim hastane daha çok psikoloji bozuyor
Sibel_10 ebru_calskn kesinlikle dogru gercekten ben kontrole gttgmde zaten gunun gelmis yatisini yap deyip iceri almsilardi bir sokla gece dogum yapmistim allahim hastanede olan herkese yardim etsin gercekten rabbim sifa versin hepsine gene de kendinizi kontrol etmeyi unutmayin daima takip edin
ebru_calskn Sibel_10 amin canım inşallah şuan için takipteyim çok şükür bebeğimin hareketleri de iyi su gelmesi nişan gelmesi olursa gideceğim
ebru_calskn nazende17 hayır canım bunun terle falan alakası yok idrar yapar gibi sıcacık akıyor ve baya bir ıslanıyor bende akıntıdan kaynaklı olabilir diye düşündüm ama o şekilde bir ıslanma değil