cuteregina karakutu haftayla değil betayla alakalı kese görünümü Vajinal 1500-2000 arası karından 2000-3000 arası gözükür
temmuzonbir karakutu İşk muayenelerinizi ihmal etmeyin lütfen, kanama alanınız olabilir mesela ona göre hareket etmeniz istenebilir, Folik asit başlamanız gerek doktorunuzun uygun gördüğü şekilde, bende 4 haftalıkken gittim vajinal muayene etmedi doktorum
cicekkkkiz karakutu bebeğin konumuna 10 haftalara kadar alttan bakılabiliyor (benim öyle oldu), benim bebeğim en köşeye yerleşmişti 10 haftaya kadar karından göremedik. siz yine de erken muayeneleri aksatmayın derim kanama alanları ile baya uğraştık. İlaç başlatılıyor
karakutu cuteregina öyle miii o zaman 18 Ağustosta 852 ydi aile hekimim sağlıklı duruyor cuma gidersen keseyi görürsün demişti şuan 13 bin olması lazım Vajinal bakmaz artık değil mi bu hafta o halde
cuteregina karakutu sadece bi kere mi kan verdiniz En az yüzde altmış artmalı kaç kaç artar bilmiyorum kişiye bağlı bu ama keseyi görürsünüz bence
karakutu cuteregina iki kere kan verdim artışın normal olduğunu söyledi aile hekimim 55 den 862 ye çıkmıştı
karakutu temmuzonbir Vajinal çok istemediğim için erteledim bende onu çok tavsiye etmiyorlar kurcalanmasın kanama yapar diye. Sağlıklı kı diye de merak ediyor insan 5. Hafta gideyim diyorum bende önümüzdeki hafta içi
temmuzonbir karakutu vajinal istemediğinizi belirtirsiniz, benim doktorum sadece 1 kez vajinal muayene etmek zorunda kaldı bebeğe geçen enfeksiyondan olmuştum sürüntü testi almak zorundaydı onun dışında kendiside vajinal muayene tercih etmiyor
vanilyalibuse karakutu aslında vajinal ultrasonun düşüğe neden olabileceği doğru değil erken gebelikte rahim ağzı çok daha hassas ve kanlanması arttığı için probun yerleştirilmesine bağlı hafif lekelenme ya da kanama görülebiliyor (bazen görülmüyor kişiden kişiye göre değişiyor), işlem sonrasında lekelenme olması mümkün ama bu ultrasonun gebeliğe zarar verdiği veya düşüğe sebep olduğu anlamına gelmiyor zaten erken gebelikte gerektiğinde güvenle kullanılan bir yöntem. çok erken haftalarda görüntü net olmayabileceği için 5–6. haftayı bekleyebilirsin 🌸
karakutu cicekkkkiz oyy kuzucuk kenara kaçmış demek. Çok sağolun ben önümüzdeki hafta içi gideyim bi o zaman kaygımı arttırmadan bekleyip
cicekkkkiz karakutu evettt uğraştırdı bizi baya o durum🥹🥲 rica ederiiiim kaygılanacak bir şey yok sağlıkla ilerlesin inşallah 🫶🏻
karakutu temmuzonbir tavsiye de etmiyorlar ya erken dönemde ondan istemedim ben çok beklettim bi yandan da bebek için endişe ediyor insan geç kalmaktan vitamin vs açısından sağlığı nasıl bilemiyorsun. Dediğiniz gibi ben önümüzdeki hafta içi gideyim bi talebimi söylerim. Teşekkür ederim ☺️
karakutu vanilyalibuse o kadar ne yapacağına emin olamadığı bir süreç ki insanın ilk gebelikte olunca tecrübelere güveniyoruz böyle 💕 teşekkür ederim🥰
vanilyalibuse karakutu aynen öyle 🥰 seni çook iyi anlayabiliyorum, o kadar çok araştırma yapıyorum ki çünkü etrafımda tecrübeli bir gebe arkadaşım ya da tanıdığım yok 🥲 o yüzden ya buraya soruyorum ya da bayağı detaylı araştırma yapıyorum 🌸 inşaallah miniğin sağlıkla sıhhatle gelir 💖🥹 en büyük duam bu, tüm hamişler sağlıkla kavuşup sağlıkla büyütsünler minik yavrularını 💞🥹
isiltancansingunes 5 hafta 5 günlük gittim kese görüldü,içi dolu dediler. Ama kalp atışı duyamadı. Haftaya gel bakalım dedi normal bir durum mu acaba 😥