lamazia Selamlar. 7 haftalık gebeyim. Hala yüzüstü uyuyorum bir sıkıntım yok ama zararlı mı bilmiyorum. Sizler nasıl uyuyorsunuz ? Karın belirginleştiğinde yan yatmak mantıklı mı ?
pamuksekeer lamazia gebeliğimi öğrendiğimden beri hiç yüzüstü uyumadım uyuyabilirdim ama içim rahat etmezdi orda onu sıkıştırmış hissi veriyordu hep soluma yattım 15-20. Haftaya kadar hep soluma ve düz yattım zaten sonra istemeden solunuza yatıyorsunuz
ecemk94 lamazia 38 haftada doğum yaptım. İlk öğrendiğim andan beri yüzüstü asla uyumadım ve sadece sola dönüp yattım
_mom24 lamazia 20den önce büyüdüğünde yastıkla destek alarak yarı yuzustu yatabilirsin ben öyle yapıyordum sonrasında zaten istesende yatamıyorsun😬
lamazia ecemk94 zararlı olduğu için mi uyumadınız acaba yoksa rahat mı edemediniz ? Çünkü karnım şuan hiç yok benim yüzüstü uyuyorum.
ecemk94 lamazia kız daha 7 haftalıksın ne karnı olacak zaten 😅doktorlar öyle öneriyor diye öyle yatmıştım. benim karnım 23 den sonra belli olmaya başlamıştı. Ben 4 haftalıkken öğrenmiştim. O haftadan doğurana kadar sadece sola dönük yattım
esmauzun27 lamazia 15+3 günlük gebeyim hala yüz üstü yatıyorum doktoruma danıştım 6. Aydan sonra sola yatmam gerektiğini söyledi şu an bı sorun olmayacağını söyledi yinede isterseniz doktorunuza danışın sizde
lamazia ecemk94 23 hafta da mı ? Zayıf mı hamile kaldınız acaba. Bende sanki 2 haftaya karnım çıkacak gibi asla hamile olmadan önceki karnım yok böyle bir genişledi sanki
temmuzonbir lamazia çok ağrım oluyodu yüz üstü yatınca çok daha fazla oluyordu o yüzden 5 haftalıktan beri yüz üstü yatmıyorum
esmauzun27 lamazia henüz baskı yapacak kadar çok göbeğim yok karnım hafif belirginleşti birazcık büyürse bende kiyamayip yatmam büyük ihtimalle