yigit_gamze Merhaba kızlar, 2.cocuguma hamileyim araları 22 ay olacak. Ssvd olur mu, olanlar oldu mu aranızda.
pamuksekeer yigit_gamze en az 2 yıl diye biliyorum yapabiliyor olsanız bile her doktor cesaret edip yaptırmıyor maalesef 3,4 yıllık ssvd lere bile her doktor yaparım gözüyle bakmıyor doktorunu bulmak da önemli ay olarak da küçüksünüz ama yan etkileriyle tekrar düşünün Allah korusun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
gulcegul yigit_gamze normal devlet hastaneleri ve şehir hastaneleri asla o riski almıyorlar benim de 4 yıl ara oluyor tam özelde de tam donanımlı bi hastane ve iyi bir doktor bulmak gerekiyor bende hep bi denesem mi diyordum ama riskleri cok fazla açıkçası uzaklaştım daha doğrusu akışına bıraktım
mavisbrbebek gulcegul riskleri çok fazla değil emin ol iyice araştırmanızı öneririm pişman olmazsınız♥️
gulcegul mavisbrbebek zaten akışına bıraktım dediğim gibi hic biseye sartlamiyorum kendimi normal sancim ve açılmam olursa ssvd yaparız dedi doktorum da daha önce yaptırmış tecrübeli Benim ilkte hep normal dedim her şey de yolunda gidiyordu ama 38 de oğlum kakasını yapti ve hic acilmam olmadı onun için sartlamadim hic
gulcegul asel_ilk onu da cok düşünüyorum tabi ki hatta cok şükür ilk sezaryenim cok gusel geçmesine rağmen ikisinden de korkuyorum hayırlısı ne ise o olsun deyip akışına bebeğin tercihine bıraktık iki ay baş gelişti mesela simdi pozisyon değişti makat geliş duruyor
asel_ilk Sibel_10 önceki kesi yerinden dolayı Organlarda yapışıklık olma ihtimali artıyor.Ameliyat sırasında aşırı kanama riski artıyor.Plesentayla ilgili sorunların görülme olasılığı yine ilk sezeryana göre fazla ve ameliyat sonrası toparlanma ilkine göre daha zor ve uzun deniliyor aymı yerden kesildiği için