fikretbaciniz Kızlar benşm bebiş premetüer 31 haftalık doğdau fizik tedavide görüyor buaralar elinden tutup yürütüyorum ama sanki bacakları içe doğru basıyor eşimde fark etti daha 3 ay sonra gelin dediler
lokismommy fikretbaciniz üzülme aşkım eğer öyleyse de çok kısa sürede düzeltiliyor başka doktora götürdün mü
humaakusu fikretbaciniz benim kızım da öyleydi hep diyorlardı çocuk içe basıyor diye ama düzeldi Allah’a şükür bazen geçici olabiliyormuş d vitamini eksikliğide sebeb oluyormuş içini ferah tut geçer inşAllah ♥️
fikretbaciniz BKZ aşkım nereye götürsem bişeyi yok diyor ama boynuna da öyle dediler boynunda şuan sorun var keza kafasında kask takıcaz
fikretbaciniz kalbimdekiminik aşkım çocuğun kafasının bi tarafı yumurta gibi büyüdü onu fark etmediler sağ sol yatır dediler başla da bişry demediler şuan aşırı şekil bozukluğu var ve kask takılacak ben tecrübesiz değilim ki herşeyi yaptım düzelmedi devlet de karşılamıyor bakalım
hariboom fikretbaciniz hep aynı yönemi yattı acabaa bnde kafa yastığı aldım yenii hep sağa yatıyor kızım
fikretbaciniz kalbimdekiminik sağol aşkım onlarda bilmiyor mr tomografi fln hepsi temiz çıktı tek çare kas dedi
lokismommy fikretbaciniz sürekli olmuyor demek ki öyle olduğunda fotoğraf video çekip doktora bide öyle götür bakalım ona ne dicek
hariboom fikretbaciniz çok çok geçmiş olsun annelik ne kadar zor herşeyi deraylı düşünmek zorundayız inş hemencecik düzelirr kaskla 🌸🌸🌸