meryemdonmezz Hanımlar 36+2’deyim kız bebek bekliyoruz hala baş aşağı dönmedi vajinal doğum istiyordum ama doktor ihtimal çok düşük dedi var mı aranızda son dakika sürprizi yaşayan ? Doğumdan sonra yanımda destek olmayacağı için sezeryan doğumdan korkuyorum.
rubieymen meryemdonmezz secde pozisyonu yapabilirsiniz günde birkaç kez secde pozisyonunda 2-3 dk durabilirsiniz yer çekimi etkisiyle bebeğin doğum kanalına uygun pozisyona geçmesini sağlıyor ilk gebeliğimde oğlum bu şekilde dönmüştü
zeynepiee meryemdonmezz secde pozisyonunda kalın en hareketli olduğu zaman kalkın gece bile olsa kalkıyordum 10 dakika beklediğim bile olmuştu
senurye meryemdonmezz hatta koltuğa dizleri koyup dirsekleri yere dayayıp bor pozisyon var o da çok etkili deniyor yine secde pozisyonuna benziyor
zeynepiee meryemdonmezz sizi bir sohbete etiketledim orda detaylı anlatmıştım geldi mi acaba gelmediyse burdan da atabilirim
meryemdonmezz mucizemmm46 kanala 35. Haftada kesin olarak giriyormuş diye duydum ama son dakika doğumda bile dönen bebekler varmış
mucizemmm46 senurye hımmm anladım benim daha bebek midede yukarı da aşağı inmedi o yüzden sordum canım
mucizemmm46 meryemdonmezz ben 37+2yim bebek baş aşagı tamam ama kanalda değil bebek hala göğüs altımda midemde şiş duruyor kanala karsıga doğru inmedi daha inse rahatlardım bir sürekli mide yanması yaşıyorum birde çok agırlaştım🥹🥹🥹🥹🥹
meryemdonmezz mucizemmm46 Sağlıkla kucağınıza alın inşallahhh🧿🤍 hiç canınızı sıkmayın bir gecede bile kanala girebiliyormuş 🤍
meryemdonmezz mucizemmm46 zaten aşağı döndüyse kanala kendi kendine yerleşir ama doktorunuza yine de danışın bence 🤍